מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות..אבי30/08/2015
שלום לכולם!!
כאמור סובל מסכיזופרניה ואוסידי עמיד לדעתי ..
כמובן נוטל תרופות עם הטבה ..טובה ברוך ה.>>
יש לי תופעה שמאוד מרגיזה ומתסכלת אותי ואת בני משפחתי היקרים לי מאוד..>> שבסופי שבוע אני יושן ממש כל השבת ..
אציין...>> שאני בחור דתי שגר בדיור מוגן ואיני מצליח לקום בשבת בבוקר לתפילות וכ"ו .>>הדבר הזה מאוד מתסכל אותי ואת משפחתי היקרה לי מאוד למרות ההסברים שממש איני עושה זאת בכוונה ושייש לי ת.לוואיי מהתרופות בעיקר מהלפונקס שמאוד מסייע לי בחרדות אך מאוד מרדים אותי וגורם לי עייפות וישנוניות במהלך כל היום .
אני אובד עצות ולא מצליח לקום בבקרים כאמור במיוחד בסופי שבוע .
מה עוד ניתן לי לעשות לשפר ולשנות את המצב הזה .? ? ?
תודה ושבוע טוב ומבורך ונטול עייפות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות.. - תגובה
שרון לויט01/09/2015היי אבי,
קודם כל, אתה יכול לפנות לפסיכיאטר שלך, לומר לו שהתרופות מרדימות אותך ולשאול מה לעשות. אולי אפשר לשנות את זמני נטילת התרופות.
שנית, אפשר למצוא כל מיני דרכים להתעורר בבוקר, למשל: לבקש ממישהו שיעיר אותך (שותף לדירה או בטלפון), לכוון שעון מעורר חזק במיוחד שיהיה רחוק מהמיטה וכך תהיה חייב לקום לכבותו, ועוד. אפשר להיות יצירתי.
אני בטוחה שכאשר יש מסגרת לקום אליה בבוקר, קל יותר לקום מאשר כשאין (בשבת למשל). כדאי שתמיד תהיה סיבה לקום בבוקר- פעילות מסוימת מחות לבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון..!!
אבי08/09/2015אכן עדיין מאוד קשה לי לצאת מהמיטה בבוקר..>> גם שייש לי פעילות זו או אחרת ..
לעיתים גם איני שומע את השעון ..ניסיתי דברים אך מאוד מאוד קשה לי עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אותו אבי שרשם על אח שלו פגוע הר
גל08/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרון..!! - תגובה
שרון לויט08/09/2015מציעה להיעזר בצוות המלווה אותך ולחשוב יחד איתו על פתרונות יצירתיים.
כדאי להקדים ככל האפשר את שעת השינה בערב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)