עייפות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות..
    אבי
    30/08/2015

שלום לכולם!!
    כאמור סובל מסכיזופרניה ואוסידי עמיד לדעתי ..
    כמובן נוטל תרופות עם הטבה ..טובה ברוך ה.>>
    יש לי תופעה שמאוד מרגיזה ומתסכלת אותי ואת בני משפחתי היקרים לי מאוד..>> שבסופי שבוע אני יושן ממש כל השבת ..
    אציין...>> שאני בחור דתי שגר בדיור מוגן ואיני מצליח לקום בשבת בבוקר לתפילות וכ"ו .>>הדבר הזה מאוד מתסכל אותי ואת משפחתי היקרה לי מאוד למרות ההסברים שממש איני עושה זאת בכוונה ושייש לי ת.לוואיי מהתרופות בעיקר מהלפונקס שמאוד מסייע לי בחרדות אך מאוד מרדים אותי וגורם לי עייפות וישנוניות במהלך כל היום .
    אני אובד עצות ולא מצליח לקום בבקרים כאמור במיוחד בסופי שבוע .
    מה עוד ניתן לי לעשות לשפר ולשנות את המצב הזה .? ? ?
    תודה ושבוע טוב ומבורך ונטול עייפות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות..

הוספת תגובה

• עייפות.. - תגובה

שרון לויט
    01/09/2015

היי אבי,
    קודם כל, אתה יכול לפנות לפסיכיאטר שלך, לומר לו שהתרופות מרדימות אותך ולשאול מה לעשות. אולי אפשר לשנות את זמני נטילת התרופות.
    שנית, אפשר למצוא כל מיני דרכים להתעורר בבוקר, למשל: לבקש ממישהו שיעיר אותך (שותף לדירה או בטלפון), לכוון שעון מעורר חזק במיוחד שיהיה רחוק מהמיטה וכך תהיה חייב לקום לכבותו, ועוד. אפשר להיות יצירתי.
    אני בטוחה שכאשר יש מסגרת לקום אליה בבוקר, קל יותר לקום מאשר כשאין (בשבת למשל). כדאי שתמיד תהיה סיבה לקום בבוקר- פעילות מסוימת מחות לבית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון..!!

אבי
    08/09/2015

אכן עדיין מאוד קשה לי לצאת מהמיטה בבוקר..>> גם שייש לי פעילות זו או אחרת ..
    לעיתים גם איני שומע את השעון ..ניסיתי דברים אך מאוד מאוד קשה לי עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה אותו אבי שרשם על אח שלו פגוע הר

גל
    08/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון..!! - תגובה

שרון לויט
    08/09/2015

מציעה להיעזר בצוות המלווה אותך ולחשוב יחד איתו על פתרונות יצירתיים.
    כדאי להקדים ככל האפשר את שעת השינה בערב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו