מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ?מיה12/09/2015
היי, אני בת 22, בחורה נאה, עובדת באחלה עבודה, סטודנטית לאחלה מקצוע, מחוזרת ואף מדגמנת לעיתים. על פניו הכול נראה טוב לא? אז זהו שהחיים גדולים עליי או יותר נכון אני לא מוצאת בהם שום דבר מעניין. כל בוקר זה אותו הבוקר וכל לילה זה אותו הלילה, אני לא מתרגשת מכלום ולא מחכה לכלום, לא מצפה לכלום ולא מעניין אותי כלום. החיים שלי הם כמו ריק אחד גדול ושרשרת תקופות שהולכות ובאות וככל הנראה יסתיימו כשאמות.
אפילו קשר חדש שהתחלתי לא מלהיב אותי, אני שם כי אני שם. איך ייתכן שכלום לא מעניין אותי? איך ייתכן שאני לא מתלהבת מכך שאני יוצאת לחופשה? מהאהבה החדשה שנכנסה לחיי ? מבילויים ויציאות? אני בת 22 ומרגישה שלחיים אין מה להציע לי מלבד שעמום אחד גדול ואינסופי.
אני מתפקדת כרגיל, עובדת, מתנהלת ביום יום ואולי פרט להערות של "למה את אף פעם לא מחייכת?" קשה יהיה להבחין שהחיים פשוט מאוסים עליי ושאלתי היא האם זה דיכאון קל?
מה אתם מציעים לעשות כדי לשנות המצב? אני פשוט מעבירה את חיי כמו דף הוראות ומרגישה נורא כל יום מחדש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית היא טרול חולה נפש
גל12/09/2015את מציפה את.כל הפורומים.בהודעות שחורות. את אנה. מור.בת 47. בת 22. את בחורה משועממת. את צריכה עזרה נפשית דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית,תגובתך אינה ראויה.
מיה13/09/2015התגובה לא רלוונטית ואף מעליבה. מה גם שאין זה עניינך לגבי הרצון שלי לקבל חוות דעת שונות באשר לחיי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
חני13/09/2015אגב זה לא אני כתבתי את זה זה אנונימית אחרת,חוצפנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו כן את
גל14/09/2015דברייך מסגירים אותך. את כותבת הודעה בשם מישהי אחרת וישר כותבת אחריה. זה לא בושה. את רוצה תשומת לב. אבל באמת מה זה ענייני בסך הכל רציתי לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
גל14/09/2015אני מבקשת סליחה שפגעתי בך. אבל עדיין יש לי תחושה חזקה שמדובר פה באותה אישה. אישה שנמצאת במצוקה גדולה ובודדה ועצובה. ועל מנת להשיג תשומת לב כותבת ל כך הרבה בשמות בדויים. אמא שלי פעם אמרה לי אני רוצה להכאיב לך בדבריי כי אחרת את לא מבינה את גודל הבעיה שלך. אולי למדתי ממנה. אבל יש בי גם צד טוב שאני יודעת לבקש סליחה. אמא שלי לא.היא כוחנית. אבל אישה מדהימה ומיוחדת עם לב ענק. לא משנה מי את מקווה שיהיה לך טוב. מחילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
חני14/09/2015אני סולחת לך.אבל שתדעי שזה מאוד פגע בי,לא כותבים כאלה דברים.אני מפסיקה לכתוב בפורום גם עם יכתבו לי אני לא אכנס לפורום ולא אענה,אני מעריכה אותך שביקשת את סליחתך,אני מאחלת לך שנה טובה ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב
חני14/09/2015נישבעת לך שזה לא אני כתבתי את השאלה זו מישהי אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנונימית
חני13/09/2015על תתייחסי,גם גלית כותבת הרבה בפורום,זה לא סוג של חולת נפש? שיהיה לך שנה נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית לפי דברייך כאן
גל14/09/2015התשובה ברורה מי כתב את ההודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם גלית יש הרבה
גל14/09/2015מאיפה את יודעת שזו אני???? ואת לא הבנת מי שכותב הרבה הוא לא חולה נפש. אבל מי שכל הזמן כותב על אותו נושא ורק מחליף שמות זו בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך שנה נפלאה
חני13/09/2015שתהיי תמיד שמחה.רק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש התכתבות לא יפה בערב חג
ליאור13/09/2015לא על כל דבר צריך להגיב. תשמרו על לשון נקיה. עצוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת שירה
חני13/09/2015אבל זה מאוד מעליב לקרוא כזה דבר,בערב החג,ובכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
חני13/09/2015אני חושבת שמה שגלית כתבה,זה לא לעניין,לדעתי היא צריכה לחשוב טוב טוב מה היא כותבת לפני שהיא כותבת דבר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן בנות.שנה שמחה. וגלית:
אנונימית13/09/2015אל תשכחי שיש הרבה אנונימיות. לא כל אחד אוהב לחשוף את שמו. לכל אחד סיפור משלו.
מילים יכולות להרוג תהיי עדינה בטח כשאת לא יודעת מול מי את כותבת ומה הרקע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בעצם משנה
גל14/09/2015אם את זו היא.אם היא זה את. משנה מה יוצא מכל זה בסוף. כאב ראש גדול. ילא הולכת להתפנקק לפיקניק.ביי ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלתי כבר
גל14/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנונימית חג שמח
שירי14/09/2015אולי יש לך בעיה פיזיולוגית אורגנית שמשפעה עלייך. תלכי לרופא משפחה ותעשי בדיקות. ואולי זה בא ממקום של אי אהבה עצמית. למרות שלכאורה יש לך הכל אבל את לא אוהבת את עצמך. ואולי את מפחדת מהצלחה. אבל כל אחד מהדברים הללו ניתן לפתרון. כמה זמן את מרגישה ככה?האם פנית לאיזה טיפול? האם ההורים שלך או מישהו מהמשפחה/חברים יודע על זה? האם שירתת בצבא? שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת ושמחה. קחי אחריות על החיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
חני14/09/2015שנה טובה.
קודם כל תודה על הדאגה,ממה שכתבת אני לא כזאת כמו שאתם חושבים,אני עשיתי צבא ואני בן אדם כמו כולם.הבושה שגלית עושה בפורום לדעתי לא מקובל.אני חושבת שצריך לשים לזה סוף,אנשים כאלה לא ראויים לכתוב בפורום.עם היא באמת היתה בחורה שאוהבת לעזור היא לא היתה כותבת דברים כאלה,כנראה שעם היא כותבת דברים כאלה גם לה יש בעיה קשה,ולא סתם בעיה קשה כנראה שאין לה מה לעשות בחיים והיא כותבת מתוך שעמום.אני בסדר גמור עשיתי צבא אני כמו כולם,לא כל מי שסובל מדיכאון הוא חולה נפש,ותודה לאל אני לא בטיפולים וכאלה.וזה גם לא יפה בשביל אנשים שנמצאים בטיפול נפשי שהם רואים את מה שהיא כתבה זה פוגע בהם,גם אנשים כאלה הם בני אדם כמו כולם.מה שהיא עשתה זו בושה,זאת פשוט בושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אמרת שלא את כתבת את ההודעה
שירי14/09/2015אז למה את עונה? כתבתי את זה לאנונימית בת 22. ואני עוד האמנתי שיש פה 2. ואם בחרת לענות אז תעני במקום רק להתנפל על גלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה זה שלאדם יש הכל
גל14/09/2015הוא לא יודע להעריך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
חני14/09/2015עשית לי כבר כאב ראש עם כל הכתיבה שלך,תעשי לי טובה תרדי לי מהחיים.אולי יש לי בעיה אבל עם לא היתה לך בעיה לא היית כותבת בפורום הזה,כנראה יש לך בעיה קשה ואת צריכה גם טיפול דחוף.שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
חני14/09/2015כמו שהאנונימית ה1 כתבה יש הרבה אנונימיות,מה פתאום את החלטת שזה אני? למרות שזאת לא אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית1 זו את
גל14/09/2015יש לי את המקורות שלי לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עושה כאב ראש כל השנה עם ההודעות
גל14/09/2015שלך. אבל.הגעתי למסקנה שהבעיה שלך מורכבת ואין לך שליטה על זה. שתהיה לך אחלה שנה
חני14/09/2015את אומרת שאת יודעת ממקורות,מאיזה מקורות בדיוק? ושתדעי לך שכל מה שכתבת לי זה לא מקובל וזה מגעיל,עם היית נורמלית לא היית כותבת את הדברים האלה,בושה.
חני14/09/2015זה שאת כותבת דברים כאלה,תחשבי שזה מעליב אנשים שכותבים בפורום שהם באמת נמצאים כרגע בטיפול.אני מודה לאל שאני לא בטיפול כזה או אחר אבל תחשבי על האנשים האחרים שכותבים בפורום הזה,אולי אחרי מה שכתבת גם אנשים אחרים לא ירצו לכתוב בפורום הזה.מאחלת לך שתהיי בריאה ותפסיקי לכתוב דברים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שהפורום הזה זה פורום
חני14/09/2015לתמיכה,אבל מה שאני רואה זה פורום של חלק מהאנשים שנראה לי שיש לכם בעיה רצינית כנראה אתם בעצמכם שירי וגלית יש לכם בעיה נפשית רצינית,אני מפסיקה לכתוב בפורום הזה.אתם יכולים לכתוב מה שאתם רוצים אני גם ככה לא אכנס לפורום יותר.אני מאחלת לכם שתרגישו טוב ותטפלו בעצמכם נראה לי שאתם אנשים בודדים שאין לכם מה לעשות רק להיכנס כל הזמן לפורום ולהציק.תהיו בריאים,שנה טובה,ובהצלחה.מקווה שתמצאו תעסוקה יותר טובה במקום לשבת בפורום ולהציק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מההודעה הראשונה בת ה22
אנונימית14/09/2015הפורום הכי הזוי שנתקלתי בו בחיי!
מה נסגר איתכן בנות?! הרגתם לי את ההודעה ואפילו לא קיבלתי מענה בגלל כל השטויות שאתן כותבות בהמשך להודעתי האישית!!
הזוי, אני בשוק שעוד אנונימית אחרת מגיבה בשמי על תוכן הודעה שכתבתי ועל בעיה אישית שלי. לא יאמן.
פורום לא מקצועי.
בכל אופן חג שמח ומאחלת לכל אחד להתעסק בחייו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאנונימית1
שירי15/09/2015אני כתבתי לך תשובה מפורטת ואת אפילו לא התייחסת. במקומך ענתה אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירי
אנונימית15/09/2015את צודקת לחלוטין, תשובתך הייתה האור היחיד מההתכתבות הזאת אבל ענתה האנונימית האחת וגם כל השרשור הודעות ההזוי הזה פשוט הדהים אותי. כבר פניתי לפורום אחר וקיבלתי עזרה מקצועית כראוי.
תודה בכול אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון ? - תגובה
שרון לויט15/09/2015שלום לך,
אני לא יכולה כמובן לאבחן דיכאון, קל, בינוני או קשה דרך הפורום. אוכל לומר לך שייתכן שזהו דיכאון, ולהציע לך לפנות לעזרה מקצועית על מנת לאבחן ולטפל בבעיה כמו שצריך. אם היתה זו שיחה מעמיקה, הייתי יכולה להציע לך כיוונים יותר ספציפיים לפעולה. באופן כללי, אני יכולה לומר שכדאי לך לחשוב עם עצמך, וכנראה גם עם פסיכולוג, מה חשוב לך בחיים. מה מלהיב אותך, מה יכול לגרום לך הנאה וסיפוק, ואפילו גאווה.
ייתכן שחסרה לך "משמעות" בחייך, ו/או שאינך מכירה את עצמך מספיק ואינך יודעת מה הם ערכייך, כלומר הדברים החשובים לך באמת. לכל אחד יש את ה"ערכים" שלו, הם שונים אצל כל אחד בהתאם לאישיותו הייחודית. מציעה לקרוא את "האדם מחפש משמעות" של ויקטור פרנקל על מנת להבין טוב יותר את המונח.
הערה: השרשור הארוך של תגובות הגולשים נמחק, מאחר שהיה מאוד לא רלוונטי, ובנוסף כלל גם התבטאויות לא ראויות של גולשים. הפורום הזה מיועד לשאילת שאלות ומענה מקצועי.
בהצלחה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון על תגובתך המקצועית.
אנונימית15/09/2015שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה גם לך!
שרון לויט17/09/2015וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה עומס יתר
ליאור16/09/2015שמקשה עלייך. אין לך זמן לתחביבים ולטפל בעצמך. ואולי זה בגלל שהאנשים מסביבך לא מפרגנים לך או שאין לך חברים אמיתיים או משפחה שעוטפת.עכשיו יש חופשה מהלימודים את יכולה לבחון את המצב. מאחלת לך שנה מתוקה וסליחה אם פגעתי בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)