מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה, התקפי זעם ודיכאוןיונתן18/09/2015
שלום רב,
אובחנתי באבחון פסיכיאטרי פרטי כסובל מהפרעה אישיות "קלה" המאופיינת בחוסר מוטיבציה עם חרדות ולפעמים דכאון קל. טופלתי בציפראלקס במינונים הולכים ועולים עד 15 מ" ג ביום וסבלתי מכל תופעת לוואי אפשרית והייתי עייף ואפטי. לפני חודשיים, הפסיכיאטרית העבירה אותי לוולבוטרין 150 מג ולפני חודש העלתי ל 300 מ" ג, ובמקביל הורדתי מינון של בציפראלקס במשך החודשיים עד כדי לכדי הפסקה בתחילת השבוע. בזמן האחרון אני חש עצבנות והתקפי זעם כלפי הסביבה ועצמי, ומרגיש שהחרדות משתקות אותי... האם המתואר זה תופעת גמילה בציפראלקס? האם זה מעליית מינון וולבוטרין? האם יש חלופה לציפאלקס כגון סרנדה שניתן לקחת עם וולבוטרין 300 בכדי להתגבר גם על חוסר המוטיבציה וגם החרדתיות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה, התקפי זעם ודיכאון - תגובה
שרון לויט20/09/2015היי יונתן, אני מציעה שתפנה את השאלות הללו לפסיכיאטרית שלך, מאחר שאיני יכולה לומר לך בוודאות- איני רופאה. גם המלצות על תרופות ספציפיות כמובן שאינני יכולה לתת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)