חרדה, התקפי זעם ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה, התקפי זעם ודיכאון
    יונתן
    18/09/2015

שלום רב,
    אובחנתי באבחון פסיכיאטרי פרטי כסובל מהפרעה אישיות "קלה" המאופיינת בחוסר מוטיבציה עם חרדות ולפעמים דכאון קל. טופלתי בציפראלקס במינונים הולכים ועולים עד 15 מ" ג ביום וסבלתי מכל תופעת לוואי אפשרית והייתי עייף ואפטי. לפני חודשיים, הפסיכיאטרית העבירה אותי לוולבוטרין 150 מג ולפני חודש העלתי ל 300 מ" ג, ובמקביל הורדתי מינון של בציפראלקס במשך החודשיים עד כדי לכדי הפסקה בתחילת השבוע. בזמן האחרון אני חש עצבנות והתקפי זעם כלפי הסביבה ועצמי, ומרגיש שהחרדות משתקות אותי... האם המתואר זה תופעת גמילה בציפראלקס? האם זה מעליית מינון וולבוטרין? האם יש חלופה לציפאלקס כגון סרנדה שניתן לקחת עם וולבוטרין 300 בכדי להתגבר גם על חוסר המוטיבציה וגם החרדתיות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה, התקפי זעם ודיכאון

הוספת תגובה

• חרדה, התקפי זעם ודיכאון - תגובה

שרון לויט
    20/09/2015

היי יונתן, אני מציעה שתפנה את השאלות הללו לפסיכיאטרית שלך, מאחר שאיני יכולה לומר לך בוודאות- איני רופאה. גם המלצות על תרופות ספציפיות כמובן שאינני יכולה לתת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו