פחד מהחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהחד
    יהויכין
    26/09/2015

שלום לכולם מי גיל 19 בערך הופיעו לי חרדות אבל אך ורק לאחר פרידה מבת זוג ולתקופה די קצרה של חודש (הבנתי שזה לגיטימי) לאחרונה אחרי פרידה קשה מאוד החלטתי לברר מימה אני פוחד ולמה אני מגיע לחרדה והגעתי לתשובה מספקת רק שעכשיו אני מת מפחד מהחרדה עצמה ככה שאין לי אפשרות להתמודד עם הפחד האמיתי... מפחד אחד זה הפך ללפחד מהפחד.. אני מפחד להרגיש מפחד לבכות מפחד להרגיש כאב ברמות שישתקו אותי... מה עושים אך אפשר להפסיק לפחד מהפחד ופשוט לקבל אותו באהבה.. כי אומרים שכדי לעבור פחד צריך להכנס אליו לקחת אותו לבית דין לצדק ולבדוק אם הוא בכלל אמיתי רק שמרוב הפחד להרגיש אני לא מצליח (נ.ב ידוע לי שהפחד שלי באופן אישי הוא שטות מוחלטץ מה שהרציונל עושה הוא רק מחזק את הפחד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהחד

הוספת תגובה

• פחד מהחד - תגובה

שרון לויט
    29/09/2015

היי יהויכין,
    אתה צודק בהחלט. המפתח להתגברות על הפחד היא ההתמודדות איתו, ולהפסיק "לפחד מהפחד". הדרך הטובה ביותר ללמוד לעשות זאת היא בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שמלמד בדיוק את זה- איך לא לפחד מהפחד, להתמודד איתו ואפיו לזמן אותו באופן מכוון, כך שהשליטה תהיה אצלך.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו