מועדים לשמחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועדים לשמחה
    הילה
    29/09/2015

שלום רב אני בת 30 כבר תקופה סובלת מהתקפי חרדה, והיפוכונדריה קשה,חלק מהתסמינים הגופניים הם רעדיות,נימול,קפיצות שריר,השמנה (20 קילו),צמרמורות כאב פסיכוסומטי וכו.
    כעבור שנה וחצי הסכמתי לקחת ציפרלקס ואני שותה אתו כבר חודש ואין שום שינוי אפילו נהפוכו צמרמורות חזקות ברגליים חולשה וכו האם יש תרופה אחרת שיכולה לטפל בחרדות על רקע היפוכנדריה בעיקר (זה התחיל אחרי שבמהלך ההריון בסקירה גילו לבני מום לבבי ושכבתי חודשיים וחצי רצופים באישפוז)...
    תודה על העזרה אני כבר מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועדים לשמחה

הוספת תגובה

• מועדים לשמחה - תגובה

שרון לויט
    29/09/2015

היי הילה,
    השיפור בעקבות הטיפול התרופתי אמור רק להתחיל לאחר כחודש מאז שהתחלת ליטול מינון מלא (כלומר, כדור שלם אחד לפחות). אם את נוטלת כבר למעלה מחודש מינון מלא, ועדיין לא חשה שום השפעה, פני בהקדם לפסיכיאטר שלך להתייעצות והתאמת הטיפול.
    בנוסף, מאוד מומלץ פנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול לגרום להתקפי החרדה לחלוף כלעומת שבאו, ללא כל צורך בתרופות. הטיפול מלמד אותך להתמודד עם ההתקפים ולא לפחד מהם, מאחר שהדבר שגורם להם לחזור שוב ושוב הוא הפחד שלך מהם. גם בנושא ההיפוכונדריה, תלמדי להתמודד עם הפחד ממחלות ולא לנסות כל הזמן להרגיע את הסימפטומים. בסופו של דבר זה יחלוף.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו