מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ? חרדות?ליזה30/09/2015
האם יש חוסם מנוחה בדיכאון? חרדות? אני כולי רועדת ורופא פסיכיאטר טרם החליט לתת לי כדורים אנתי דיכאונים - מנסה בטגרטול - מזה יש לי בחילה נוראית
הפסקתי לקחק- רועדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ? חרדות? - תגובה
שרון לויט01/10/2015היי ליזה,
אני משערת שהתכוונת לחוסר מנוחה. מובן מאליו, הרי חרדה מוגדרת על ידי חוסר מנוחה.
אסור בשום אופן לקחת תרופות על דעת עצמך, רק בהוראתו של פסיכיאטר (או רופא משפחה). טגרטול אינו תרופה נגד חרדות או דיכאון, והוא יכול רק להזיק לך אם תקחי אותו של בהוראת רופא. חשוב מאוד לזכור שכל חרדה נקודתית, כולל כל הסימפטומים שלה חולפת בסופו של דבר. כלומר, גם אם את רועדת עכשיו, תוך זמן מה זה יעבור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ודיכאון המשך
ליזה02/10/2015שלום רב! תודה רבה על תגובתך! אני כלל לא מבינה קורה לגופי
אני התחלתי היום רסיטל, כבר חודשיים אני עם בחילות אן סופיות, רזיתי, אני מאוד מכווה שתרופה תעזור לי
מ פ ח ד ת מה יהיה? כך מגיע סוף של אדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליזה02/10/2015טיגרטול נתן לי רופא פסיכיאטר( לפני חן הוא ניסה דפלפט ). חשבתי כל הבחילות מכדורים
התברר שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ודיכאון המשך - תגובה
שרון לויט02/10/2015הבחילות יכולות להיות תוצאה של החרדה, בייחוד אם לא מצאת סיבה פיזית להן. זה ממש לא "הסוף", בכלל לא קרוב אפילו.
טגרטול ודפאלפט הנם מייצבי מצב רוח, כלומר משמשים במצבים של הפרעה אפקטיבית (מדיכאון ל"היי" וחוזר חלילה). אני מסיקה מכך, שככל הנראה יש בתמונה גורמים נוספים פרט לדיכאון וחרדה, אם קיבלת מייצבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליזה02/10/2015אין תמונה אחרת כלל- מהתחלה כשבאתי לרופא אמרתי שאני הפסקי לחייך - שום דבר לא מעניין אותי, לחוצה וחרדה - הוא נתן פדלפט
חצי שנה היה בסדר אחרי ריב בבית זה החריף וכבר לא דפלפט ולא טגרטול לא עזרו
בדיקות שעשיתי לפני חודש תקינות
אני חרדה ומפוחדת ולא מצליחה לעצור את עצמי
רסיטל - זה אמור לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שרון לויט02/10/2015רסיטל אמור להפחית סימפטומים של דיכאון וחרדה. יש לציין שקיימת משפחה שלמה של תרופות שאליה התרופה הזו שייכת, ואם היא אינה משפיעה לטובה, ניתן לנסות תרופה אחרת ממשפחה זו.
כדאי שתשאלי את הרופא מדוע נתן לך מייצבי מצב רוח, מאחר שהם ממש לא מיועדים לטיפול בדיכאון וחרדה "נטו".
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליזה02/10/2015הרופא אמר שהוא פוחד שדיכאון יחריף. ובנתיים אני מבינה שהייתי כל זמן זה ללא טיפול כלל... אני כל כך מודע לך על תשומת לב . תוך כמה זמן להערכתך אני ארגיש יותר טוב? לא להתייש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליזה03/10/2015תרופה יכולה לא לעזור כלל או הטבה תהיה בכל מקרא? מה לצפות? הבנתי שזה לוקח זמן?את מחזקת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליזה05/10/2015מתה מבחילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שרון לויט06/10/2015אם תהיה הטבה, היא צפויה להתרחש תוך מספר שבועות מתחילת נטילת המינון המלא של התרופה (לפחות כדור אחד). לא כל תרופה עוזרת לכל אדם. אם אין שינוי, יש לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהתייעץ איתו.
ליזה07/10/2015עייפות חולשה רעידות בברכיים זה גם התופעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שרון לויט08/10/2015בוודאי, אני מאמינה שכל הסימפטומים הגופניים שאת חווה קשורים בחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)