מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ocdשירי06/05/2008
קיבלתי מרשם לציפרלקס
השאלה שלי
מה יותר גרוע? להיות בת 25 שמתפקדת בחלק מתחומי החיים, כלומר, אני עובדת אבל נורא קשה לי לישון וללמוד בגלל הOCD כך שההתקדמות בלימודים היא איטית אם בכלל ישנה התקדמות.
כלומר אני בת 25 וחסרה לי בגרות אחת, הציון של הפסיכומטרי שלי ממוצע לאחר שניגשתי אליו עם 2 כדורי שינה לפני הבחינה כי לא יכולתי לסבול שאני לא נרדמת והשעה היתה כבר 5..פני הבחינה היה עניין של טקסים של OCD, זה קיים לפני כל בחינה ובמהלך בחינה.
אין לי חבר, גם לא חברות, זה מההיסטוריה שלי, עשו עלי חרם ביסודי שנמשך כשנתיים.
או להיות בת 25 ולא מתפקדת מינית.
ולא שיש לי חבר שאני יכולה לקיים איתו יחסים, אבל גם לאונן אני לא אוכל. (מנסיון, לאחר נטילת פרוקסטן, אוננתי במשך שעה וחצי וזה נגמר בבכי תסכול וזעם)
ואחרי שנה, של אין אונות... האם הגוף יתאושש? האם לא תהיה לי בעיה מבחינה פסיכולוגית בתחום המיני? האם אני אי פעם אצליח לתפקד כראוי ללא תרופות? שהרי תמיד יהייו אתגרים חדשים, היום זה הלימודים, מחר זה נישואים, הורות, וכולי וכולי...(אני סקפטית מאוד לגבי הנישואים).....
לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
ד''ר אירנה נתנאל06/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. ציפרלקס כדור מצויין שיכול מאוד לעזור לך ובתוך תקופה מאוד קצרה את תרגישי שיפור במצבך, הטקסים יפחתו ואת תוכלי להחזיר לעצמך איכות חיים. אני ממליצה לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית קוגניטיבית שהוכיחה את עצמה כטיפול יעיל ל OCD. במהלך הטיפול תוכלי לעבד חוויות שליליות שונות שקשורות לאינטראקציות חברתיות בילדותך. תוכלי להתקדם לקראת המטרות המשמעותיות בחייך ואף לממש את הפוטנציאל הקיים בך.
לציפרלקס הכי פחות תועות לוואי ורוב האנשים מסתגלים לציפרלקס בקלות. כדאי להתחיל וליטול את הכדור ולבדוק כיצד הוא משפיע עליך.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)