דיכאון קשה מזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קשה מזוגיות
    הסובל
    19/10/2015

אנא בבקשה אני חייב עזרה עצה כל דבר
    אני בזוגיות כמעט 4 חודשים האהבה גורמת לי לדיכאון עמוק
    אני מרגיש חוסר הדדיות פחד של עזיבה מהצד השני חוסר אכפתיות
    ועוד כל כך הרבה דברים הדיכאון איתי כבר חודשיים אני סבלתי המון מדיכאון בעקבות אהבה
    אני מרגיש חסר אונים השינה שלי לא טובה אין לי יותר חשק לעבוד אני מוותר על כל דבר קטן שיש
    אני רואה כל דבר בצורה שלילית הכל אפור לי חשוך לי עצוב כל כך
    אני פוחד לקום ולעזוב את הקשר הזה משום שאני אסבול יותר ולא אדע איך להיתגבר על זה
    ויותר גרוע שאדע שהיא התגברה הרבה יותר מהר ובקלות ממני זה רק ישבור אותי יותר
    קשה לי לעשות צעד שיעזור לי כולי פוחד אני מתחנן לעזרה אני לא חוויתי את ההרגשה הזאת 4 שנים אני התנזרתי מקשר רציני כדי לא לקבל את ההרגשה הזאת שוב
    אני פשוט סובל ללא יכולת להמשיך ככה אני לא אשרוד את זה
    כל היום אני סגור בבית רק מחכה לטלפון הודעה ממנה כדי להתעודד וכשזה ניגמר אני שוב חוזר לדיכאון שלי
    כל המטרות שלי אבדו כל המוטבציה שלי כל החלומות שלי כבר לא מעניינים אותי אני עסוק רק בזה
    עם ככה אני ארגיש כל פעם שאתאהב אני מעדיף למות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קשה מזוגיות

הוספת תגובה

• דיכאון קשה מזוגיות - תגובה

שרון לויט
    22/10/2015

שלום לך,
    לא ברור מדוע הזוגיות גורמת לך לדיכאון, אך מאחר שהנושא חוזר על עצמו במספר מערכות יחסים, ייתכן שהבעיה היא גם אצלך. בנוסף, עצם העובדה שאתה נשאר בזוגיות שלא עושה לך טוב ועסוק רק בזה, מצביעה על כך שככל הנראה קיימת שם בעיה המצריכה טיפול פסיכולוגי, אני ממליצה לפנות לטיפול על מנת לברר מהם הנושאים שמפריעים לך בזוגיות ומול עצמך בתוך הזוגיות, ולעבוד על פתרונם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו