התאהבות בחבר שהלך לעולמו ממחלה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות בחבר שהלך לעולמו ממחלה קשה
    חן
    02/11/2015

הי.לפני זמן לא רב הלך לעולמו בן זוגי ממחלה קשה,ואני מרגישה שקשה לי להקל ולקבל שלצערי הוא אינו בין החיים.יש לי הרבה תמונות שלי איתו וזכרונות ועדיין גם אחרי שהוא נפטר אני עדיין לא מפסיקה לחשוב עליו,ומסרבת לקבל את זה שהוא אינו בין החיים.אשמח לפיתרון איך אפשר להתמודד,אני מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאהבות בחבר שהלך לעולמו ממחלה קשה - תגובה

שרון לויט
    05/11/2015

היי חן,
    צר לי לשמוע על מותו של בן זוגך. זה מאוד טבעי לחוש תחושות כאלה, מאחר שאבדן של אדם אהוב (ובייחוד בן זוג) הוא חוויה קשה מאוד. הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לתת לעצמך זמן להתאבל, ולקבל את עצם העובדה שאת עצובה ונזכרת בו. תני לעצמך זמן לבכות ולחשוב עליו, ורצוי להיות מוקפת בסביבה תומכת שאת יכולה לחלוק איתה את רגשותייך ומחשבותייך.
    לאחר זמן מה, כדאי להמשיך לעבוד או ללמוד כרגיל, ולעסוק בפעילויות היומיומיות שלך באופן סדיר (אל תיבהלי אם זה לא כך בהתחלה). זה עוזר לשמור על תחושה של שגרה ולהסיח את הדעת, ובסופו של דבר עוזר להביא להתאוששות מלאה מהאבל. תקופת האבל יכולה להימשך אפילו שנה- שנתיים, אך לתפקוד מומלץ לחזור כבר לאחר מספר שבועות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו