בדידות איומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות איומה
    טל
    17/11/2015

שלום.אני טל בת 32 לא נשואה אין לי ילדים מרגישה בדידות אין לי אפילו חברה אחת וזה מכניס אותי לדיכאון,גם עם אני רוצה לצאת עם מישהו או מישהי לבית קפה אין לי עם מי.אני רוצה לבנות חיים חדשים ולא יודעת מה עושים.לטיפול אין סיכוי שאלך אני הייתי בטיפולים אבל לא קיבלתי את הטיפול הנכון וגם משפחתי מסרבת שאלך לטיפול.אני מרגישה מצוקה איומה להורים שלי אין מספיק כסף כדי שאלך לחוגים או קורסים יקרים,אשמח עם תעזרי לי.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות איומה

הוספת תגובה

• אני גם מרגישה

טל
    17/11/2015

שכולם מבלים,נשואים,עובדים ואני היחידה שלא.זאת הרגשה איומה.אשמח לעזרה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין אותך,

גדי
    18/11/2015

אני רואה שאני לא היחיד בעולם עם בעיה כמו שלך, מעניין מה יענו לך על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות איומה - תגובה

שרון לויט
    18/11/2015

היי טל,
    אם את לא עובדת ואין לך חיי חברה, הייתי ממליצה שתמצאי לך קודם כל מסגרת להיות בה: עבודה, לימודים (שאולי יובילו אח"כ לעבודה), התנדבות וכו'. עצם ההימצאות במסגרת תשפר באופן מיידי את חייך ואת מצב רוחך. בנוסף, היא תפתח לך הזדמנויות להיכרויות חדשות, וכך תרחיבי את המעגל החברתי ויהיה לך יותר סיכוי למצוא בן זוג.
    איני יודעת מה מצבך הנפשי או הכלכלי, אבל ייתכן את יכולה להיעזר בעו"ס במסגרת הרווחה, ביטוח לאומי (אם את מוכרת) או במרפאה לבריאות הנפש הקרובה למקום מגורייך, כדי למצוא עבודה ו/או מסגרות אחרות שיחזירו אותך למסלול.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו