עזרה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ..
    אמיר
    22/11/2015

לפני כ 8 חודשים נפרדתי מהחברה אחרי 3 וחצי שנה שההינו צריכים לעבור לגור ביחד דרך אגב בן 22 נפרדנו בצורה מאוד לא יפה שהיא התלוננה עליי שהרבצתי לה והוציא לי צו הרחקה ממנה ללא שום סיבה בעיקבות זה ההיתי בדכאון תקופה ארוכה נהגתי לצאת ולשתות נהגתי בעיקבות זה בשיכרות קיבלתי שלילה לחודש וחזר לי הרשיון התקפי הגעגוע והפגיעה לא עוברים ממנה לא מוצא מישהי שבאמת בשבילי עברתי המון בנות מאז ועדיין תקוע אלייה אולי יום אחד נחזור איזה יום חזרתי הביתה בדכאון חזק ממנה ממועדון ישבתי באוטו ושמעתי שירים הגיעו אליי שוטרים ולקחו לי שוב תרשיון הפעם על כלום מאותו יום אני נמצא במעצר בית חושב על מה יהיה איך אני יחייה 4 שנים בלי רשיון נהיגה שהוא היה מאוד חשוב לי ומי תרצה אותי בלי רשיון אני מרגיש שירדתי לתחתית ואין אף אחד שמבין או שומע אותי בנתיים אני מחכה למשפט שעומד להיות עוד חודשיים בגלל ״התקיפה״ ועוד חודש משפט על השלילה אני כל היום במחשבות מה יהיה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ..

הוספת תגובה

• עזרה .. - תגובה

שרון לויט
    26/11/2015

היי אמיר,
    אני מבינה שקשה מאוד להתנתק מהחברה, שאליה היית קשור מאוד, והדבר מעורר תחושות של דיכאון. ייתכן שהתחושות שלך חורגות מגבול האבל ה"נורמלי" על האבדן, מאחר שאתה מתאר מעשים קיצוניים בעקבותיהם. לא יזיק לקבל עזרה מקצועית וללכת לטיפול פסיכולוגי, קודם כל כדי להשתקם מהאבל על בת הזוג ולהתחיל להחזיר את חייך למסלולם הרגיל. חשוב מאוד להמשיך בשגרה של עבודה (או לימודים), לעסוק בכמה שיותר פעילויות ולמצוא לפחות אדם אחד שתוכל לשתף בתחושות שלך. הדברים הללו עוזרים לשמור על תחושה של יציבות יחסית, והשמירה על השגרה עוזרת לרומם את מצב הרוח ולהפחית מתחים. בבוא הזמן, תוכל להתאושש לחלוטין מהפרידה ולהכיר בת זוג חדשה, גם אם אינך מאמין בכך עכשיו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו