מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתחיל את השנה החדשה בצורה חיובית ושמחהחני31/12/2015
היי שרון.וסליחה על ריבוי השאלות,אבל מאוד חשוב לי לשאול:כמו שכתבתי איבדתי השנה חברה מאוד טובה והייתי יוצאת איתה כל שנה בסילבסטר וזה מאוד כואב לי שזה כבר לא יקרה ושהיא איננה. רציתי לשאול איך אפשר להתחיל את השנה למרות מה שקרה,שתהיה לי שנה שמחה וטובה ואיך מתמודדים במיוחד בחגים עם המחשבה שלא אוכל לצאת איתה יותר בחגים בשבתות,היום הסילבסטר וזה פעם ראשונה שאני לא יוצאת לבלות כי היא היתה מארגנת תמיד את כל הבילויים גם בסילבסטר ומאז הקשר שלי עם שאר החברים נותק.אשמח לתשובה,ומאחלת לך שנה אזרחית נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתחיל את השנה החדשה בצורה חיובית ושמחה - תגובה
שרון לויט01/01/2016שלום לך,
שנה אזרחית טובה ושמחה גם לך!
אני לא חושבת שהשנה כולה תלויה בדרך שבה התחלת אותה. קורה שאנשים לא חוגגים בכלל את השנה האזרחית, ולמרות זאת יש להם שנה נפלאה. יש גם אנשים רבים שחשים צורך לחגוג ו"להתפרע", דווקא משום שחייהם ריקים. את יכולה, כמובן, לחדש קשר עם חברים ישנים או ליצור קשרים חדשים, כדי שיהיה לך עם מי לבלות, וכך חסרונה של החברה יכביד עלייך פחות. מכל מקום, לא טוב להיות תלוי באדם אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
חני01/01/2016שבת נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)