איך להתחיל את השנה החדשה בצורה חיובית ושמחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתחיל את השנה החדשה בצורה חיובית ושמחה
    חני
    31/12/2015

היי שרון.וסליחה על ריבוי השאלות,אבל מאוד חשוב לי לשאול:כמו שכתבתי איבדתי השנה חברה מאוד טובה והייתי יוצאת איתה כל שנה בסילבסטר וזה מאוד כואב לי שזה כבר לא יקרה ושהיא איננה. רציתי לשאול איך אפשר להתחיל את השנה למרות מה שקרה,שתהיה לי שנה שמחה וטובה ואיך מתמודדים במיוחד בחגים עם המחשבה שלא אוכל לצאת איתה יותר בחגים בשבתות,היום הסילבסטר וזה פעם ראשונה שאני לא יוצאת לבלות כי היא היתה מארגנת תמיד את כל הבילויים גם בסילבסטר ומאז הקשר שלי עם שאר החברים נותק.אשמח לתשובה,ומאחלת לך שנה אזרחית נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להתחיל את השנה החדשה בצורה חיובית ושמחה - תגובה

שרון לויט
    01/01/2016

שלום לך,
    שנה אזרחית טובה ושמחה גם לך!
    אני לא חושבת שהשנה כולה תלויה בדרך שבה התחלת אותה. קורה שאנשים לא חוגגים בכלל את השנה האזרחית, ולמרות זאת יש להם שנה נפלאה. יש גם אנשים רבים שחשים צורך לחגוג ו"להתפרע", דווקא משום שחייהם ריקים. את יכולה, כמובן, לחדש קשר עם חברים ישנים או ליצור קשרים חדשים, כדי שיהיה לך עם מי לבלות, וכך חסרונה של החברה יכביד עלייך פחות. מכל מקום, לא טוב להיות תלוי באדם אחד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

חני
    01/01/2016

שבת נפלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו