מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןאיה10/01/2016
מרגישה שאין לי כוח יותר אני מאוד במצב לחץ , חרדה ...לא יודעת להגדיר את זה טוב..אני נשואה ואמא לשניים.... בא לי לעזוב את בעלי , המשפחה וללכת....
קשה לי מאוד במצב הנוכחי...בעלי מאוד ביקורתי שיפוטי עצבני.....
אני לא עובדת , הוא גם לוחץ עלי שאני בטלנית ......לא מביאה תועלת..... כי אנחנו נתונים לקשיים כלכליים....מרגישה שיש עליי לחץ נטל כבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון - תגובה
שרון לויט14/01/2016היי איה,
נשמע שאת יכולה להיעזר בשיחה עם גורם מקצועי (פסיכולוג/ פסיכותרפיסט), קודם כל על מנת להפחית את הלחץ שאת נתונה בו. אנשים שונים יכולים לחוות את אותה המציאות בצורה שונה, ולא בטוח שאחרות היו חוות מידה כזו של לחץ מבעל ביקורתי, גם אם כולן היו מסכימות שזו מציאות לא נעימה.
כדאי גם להיעזר ככל יכולתך באנשים המקיפים אותך- משפחה, חברים וכו', על מנת לקבל תחושה של יציבות, תמיכה נפשית והכלה. גם אם הבעל לוחץ עלייך ומבקר אותך, קבלת יחס אחר מאנשים אחרים יכול לעזור מאוד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)