מחשבות טורדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות
    חני
    10/01/2016

היי שרון.לפעמים בשעות מסויימות ביום,אני ככנסת למחשבות טורדניות ומדכאות.מה אני יכולה לעשות כדי להתמודד?
    תודה וערב מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות טורדניות

הוספת תגובה

• בנוסף

חני
    14/01/2016

זה באמת חשוב לי לדעת,עם באותו רגע אני בבית ויש לי דפיקות לב של חרדה ואין לי למי לפנות,מה אני עושה? אני מאוד מודה לך שרון,סוף שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות - תגובה

שרון לויט
    14/01/2016

היי אנונימית,
    לגבי חרדה, חשוב מאוד לזכור שהיא אינה מזיקה לנו בשום ורה שהיא. חרדה עוברת, ללא קשר למה שנעשה. התפיסה שאנחנו "חייבים" להרגיע אותה היא תפיסה מוטעית. למעשה, ההיפך הוא הנכון- אם ננסה להירגע, החרדה תופיע שוב, מאחר שתיווצר תלות בהרגעה, והמוח שלנו ילמד, למעשה, שרק על ידי הרגעה התחושה הרעה יכולה לעבור. בדומה לכך, כשאנחנו פונים לאחרים כדי שירגיעו אותנו, אנחנו מקבלים תחושה שאנחנו תלויים בהם, וכאשר הם אינם בסביבה אנחנו נלחצים יותר.
    כדי להתמודד עם מחשבות מדכאות, כדאי "להקשיב" להן פחות, ולעשות יותר: לראות סרט, לקרוא ספר, לצאת להליכה או לעשות משהו שאת אוהבת.
    "מחשבות טורדניות" הנן מונח מקצועי המתייחס לחלק מהסימפטומים של OCD, לא בטוח שזו הבעיה שלך. ייתכן שמדובר ב"סתם" מחשבות מטרידות, שאפשר פשוט לא לתת להן יותר מדי "במה" ופוקוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

חני
    14/01/2016

את מקסימה,זה ממש הקל עלי העזרה שלך,אני מודה לך.מאוד שיהיה לך סוף שבוע נפלא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שאני רוצה לשתף אותך שרון

חני
    14/01/2016

בזמן האחרון הייתי מוטרדת ממשהו מסויים והמחשבה לא יצאה לי מהראש,ועכשיו אחרי שהצעת לי מה לעשות,אני מרגישה הרבה יותר טוב,ואני בטוחה שמחר בבוקר אני יקום עם שמחה ועם הקלה גדולה,אני ממש מודה לך שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שתשובתי עזרה לך!

שרון לויט
    18/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו