מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת חושש מהעתידהשורד29/01/2016
בשנים האחרונות חייתי ברווחה כלכלית יחסית ועכשיו בגלל שינויים באורח החיים בקיבוץ בו אני גר כנראה שהמצב הולך להשתנות. יש לי ארבעים אחוזי נכות פסיכיאטרית ושבעים חמש אחוז אובדן כושר עבודה לצמיתות וקצבת הנכות שלי עלולה לא להספיק במצב החדש. אני יודע שהאחראים בקיבוץ מנסים למצוא פתרון שאני ייפגע מהמצב החדש כמה שפחות אבל בינתיים אני לא רגוע בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת חושש מהעתיד - תגובה
שרון לויט01/02/2016שלום לך,
השינוי שאתה עובר בהחלט לא פשוט, בייחוד לאור העובדה שאורח חייך העתידי לא תלוי בך אלא בקיבוץ. אני לא יודעת מה אפשר להציע לך, מאחר שהבעיה נוגעת למצב כלכלי ואין לי פתרון למצב כזה. מקווה רק שהשינוי יהיה קטן ובלתי מורגש ככל האפשר ויעבור בשלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
השורד19/02/2016כנראה שבסופו של דבר המצב יישאר ללא שינוי ואולי אפילו עם שיפור מסוים בגלל שאני זכאית להקלה משמעותית בתשלום מסים בגלל אבדן כושר העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון - תגובה
שרון לויט21/02/2016יופי, שמחה לשמוע! שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)