קצת חושש מהעתיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת חושש מהעתיד
    השורד
    29/01/2016

בשנים האחרונות חייתי ברווחה כלכלית יחסית ועכשיו בגלל שינויים באורח החיים בקיבוץ בו אני גר כנראה שהמצב הולך להשתנות. יש לי ארבעים אחוזי נכות פסיכיאטרית ושבעים חמש אחוז אובדן כושר עבודה לצמיתות וקצבת הנכות שלי עלולה לא להספיק במצב החדש. אני יודע שהאחראים בקיבוץ מנסים למצוא פתרון שאני ייפגע מהמצב החדש כמה שפחות אבל בינתיים אני לא רגוע בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת חושש מהעתיד

הוספת תגובה

• קצת חושש מהעתיד - תגובה

שרון לויט
    01/02/2016

שלום לך,
    השינוי שאתה עובר בהחלט לא פשוט, בייחוד לאור העובדה שאורח חייך העתידי לא תלוי בך אלא בקיבוץ. אני לא יודעת מה אפשר להציע לך, מאחר שהבעיה נוגעת למצב כלכלי ואין לי פתרון למצב כזה. מקווה רק שהשינוי יהיה קטן ובלתי מורגש ככל האפשר ויעבור בשלום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

השורד
    19/02/2016

כנראה שבסופו של דבר המצב יישאר ללא שינוי ואולי אפילו עם שיפור מסוים בגלל שאני זכאית להקלה משמעותית בתשלום מסים בגלל אבדן כושר העבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

שרון לויט
    21/02/2016

יופי, שמחה לשמוע! שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו