שליטה במצב רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה במצב רוח
    אורית
    03/02/2016

הי,שלום.קורה לי שיורד לי המצב רוח אני נסגרת בתוך עצמי ואין לי כוח לעשות שום דבר ואז בסוף היום בגלל המצב רוח רע שאני מרגישה אני מתבאסת שלא עשיתי באמת את הדברים שאני רוצה לעשות וסתם בזבזתי את היום וישבתי בחדר בחוסר אונים.מה אפשר לעשות שנופל המצב רוח ? איזה שיטה אפשר להרים את המצב רוח מיידית ולא להסגר בתוך עצמי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליטה במצב רוח

הוספת תגובה

• שליטה במצב רוח - תגובה

שרון לויט
    04/02/2016

היי אורית,
    הדבר שעשוי "להרים" את מצב הרוח בצורה המהירה ביותר הוא העשייה. אין ברירה, כאשר אין כוח ומוטיבציה לעשות דברים, עלייך לאלץ את עצמך לעשות אותם. אולי ההבנה שעצם עשייתם תשפר פלאים את מצב הרוח עשויה לעזור לך להתחיל. הפעולה שיש לה את ההשפעה הגדולה ביותר על מצב הרוח היא עשיית פעילות גופנית אירובית (הליכה, ריקוד, שחייה וכו'). כמובן, שבסוף היום גם תחווי תחושת סיפוק מכך שעשית, ולא "בזבזת" את היום, מה שיעזור גם להרים את מצב הרוח ביום הבא אחריו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו