מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי תחושה בשרירי הגוףחסוי11/05/2008
היי דקטור אני לא רוצה למהר ולקבוע שיש לי בעיית נפש אבל רציתי לשואל אותך שאלה ...היה לי התקף חרדה לפני חצי שנה בערך ומאז אני לא מרגיש בכל הגוף אני מתכופף ומרגיש מנותק עומד מרגיש מנותק האם זה בעיות חרדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסוציאציה
ד''ר אירנה נתנאל12/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך. ייתכן מה שאתה מרגיש שייך לתופעת דיסוציאציה (ניתוק) שמאפיין אחד הסימפטומים של חרדה. טיפול תרופתי ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT אישית או קבוצתית תעזור לך להתמודד עם התופעה.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
רז12/05/2008אהלן אני בן 28 עוד מעט אני יודע מה שצריך לדעת על דכאון תרופות טיפולים וכו הגעתע למעיין סטטוס קוו מגעיל בחיים אבל דבר אחד לא השתנה אני מוקף באנשים שמחים שאוהבים את החיים וזה יוצא לי מכל החורים אני מעוניין להתערבב עם אנשים אמיתיים יותר חרדתיים דיכאוניים עם מחשבות אובדניות עזבו אותכם אף אחד פה לא יכול לעזור לכם רופאים הם אנשים נורמטייבים עם חיים נורמליים התרפיה הכי טובה זה אנחנו אחד עם השני , אגב לא סובל נשים (לא הומו) אז גברים אומללים כמוני שרוצים חברה אמיתית בלי הבולשיט תאמינו לי זה הכי עוזר דברו איתי באימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)