אי תחושה בשרירי הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי תחושה בשרירי הגוף
    חסוי
    11/05/2008

היי דקטור אני לא רוצה למהר ולקבוע שיש לי בעיית נפש אבל רציתי לשואל אותך שאלה ...היה לי התקף חרדה לפני חצי שנה בערך ומאז אני לא מרגיש בכל הגוף אני מתכופף ומרגיש מנותק עומד מרגיש מנותק האם זה בעיות חרדה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי תחושה בשרירי הגוף

הוספת תגובה

• דיסוציאציה

ד''ר אירנה נתנאל
    12/05/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך. ייתכן מה שאתה מרגיש שייך לתופעת דיסוציאציה (ניתוק) שמאפיין אחד הסימפטומים של חרדה. טיפול תרופתי ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT אישית או קבוצתית תעזור לך להתמודד עם התופעה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

רז
    12/05/2008

אהלן אני בן 28 עוד מעט אני יודע מה שצריך לדעת על דכאון תרופות טיפולים וכו הגעתע למעיין סטטוס קוו מגעיל בחיים אבל דבר אחד לא השתנה אני מוקף באנשים שמחים שאוהבים את החיים וזה יוצא לי מכל החורים אני מעוניין להתערבב עם אנשים אמיתיים יותר חרדתיים דיכאוניים עם מחשבות אובדניות עזבו אותכם אף אחד פה לא יכול לעזור לכם רופאים הם אנשים נורמטייבים עם חיים נורמליים התרפיה הכי טובה זה אנחנו אחד עם השני , אגב לא סובל נשים (לא הומו) אז גברים אומללים כמוני שרוצים חברה אמיתית בלי הבולשיט תאמינו לי זה הכי עוזר דברו איתי באימייל
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו