עקב אירוע טראומטי זקוק להשגחה ותמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב אירוע טראומטי זקוק להשגחה ותמיכה
    טל
    22/03/2016

בן 44 חי לבד, התחלתי טיפול מחודש בציפרלקס, תופעות לוואי קשות, לוקח כל יום קלונקס ולפני השינה סראקוול. האם אפשר לשהות במקום בו נותנים טיפול כמו גהה או שלוותה? הייתי ברמת חן אבל שם לא בטוח שאפשר לשהות כמה ימים. יש לי בחילות ורעידות ומחשובת על סוף החיים, לא מסוגל לאכול הרבה, קשה לי לטפל בעצמי זקוק לאנשי מקצוע וטיפול תרופתי נוסף אולי, אני כותב לכן באפיסת כוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקב אירוע טראומטי זקוק להשגחה ותמיכה - תגובה

שרון לויט
    22/03/2016

היי גלעד,
    לא ברור לי ממה אתה סובל ואת פרטי הרקע. אם מדובר בחרדות, הסיכוי לקבל אשפוז מלא הוא אפסי. אפשר אולי לנסת להיכנס למסגרת של טיפול יום, בה מגיעים בבוקר ועוזבים בצהריים. מסגרות כאלה בדרך כלל מוגבלות בזמן למס' חודשים. המטרה היא להחזיר אותך לתפקוד טוב יותר. בד"כ משלבים שם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי עם ריפוי בעיסוק וקבוצות.
    אם זה לא יצלח, אפשר תמיד לפנות לטיפול פרטי, אך חשוב שהוא יהיה טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). טיפול זה יכול לעזור לך להתגבר על החרדות, גם אם אתה במצב תפקודי ירוד יחסית. הטיפול נותן כלים של ממש ומערב הרבה עשייה, בניגוד לטיפול שמורכב רק משיחה חופשית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו