התקפי חרדה שלא פוסקים - מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה שלא פוסקים - מה עושים?
    שרון
    28/03/2016

היי אני בן 25 יש לי התקפי חרדה אני כל הזמן חושב שמשהו לא בסדר איתי שכל הזמן אני עומד להתעלף מדמיין שיש לי סחרחורת והגוף שלי נכנס לסטרס ואני מכניס לפאניקה את כל הסובבים אותי אני נשוי +2 אני לא מסוגל להיות עם הילדים שלי אין לי סבלנות ואני מאבד עניין בחיים איך אני יכול לצאת מכל הבלאגן הזה פשוט לחזור לחיים נורמליים כמו מקודם זה מעסיק אותי כל היום אני לא יכול לשכוח מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקפי חרדה שלא פוסקים - מה עושים? - תגובה

שרון לויט
    28/03/2016

היי ים,
    בהחלט אפשרי לחזור לחיים נורמליים כמקודם. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שהוא סוג של טיפול פסיכולוגי קצר מועד וממוקד, שייתן לך כלים להתמודד עם התקפי החרדה, עד שבסופו של דבר הבעיה תיפתר. התקפי חרדה הם בעיה שניתן להיפטר ממנה באופן מוחלט, ויפה שעה אחת קודם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה

בת אל
    06/04/2016

היי ים מה שלומך?
    התקפי חרדה הם בדרך כלל סימן של הגוף למצבים שאנו מרגישים תקועים ולחוצים ואין לנו לאן ללכת
    ואז , הגוף מכניס את כל מערכות הגוף לפעולה , פעולה שמאותת שאנחנו נוכחים וקיימים

מה אם התקף חרדה הוא איתות ולא בעיה?

מזמינה אותך לחוות שיטה שכל כולה שחרור מכל מה שתוקע ולא מאפשר
    שיטה שתאפשר לך להתחבר לעצמך מבלי הצורך לחוות איתותים , ולהיות פשוט נוכח

אם הינך מעוניין , אתה מוזמן ליצור עמי קשר באימייל המצורף ללימוד פרטים נוספים אודותיה

שולחת לך אור ואהבה

בת אל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו