מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה שלא פוסקים - מה עושים?שרון28/03/2016
היי אני בן 25 יש לי התקפי חרדה אני כל הזמן חושב שמשהו לא בסדר איתי שכל הזמן אני עומד להתעלף מדמיין שיש לי סחרחורת והגוף שלי נכנס לסטרס ואני מכניס לפאניקה את כל הסובבים אותי אני נשוי +2 אני לא מסוגל להיות עם הילדים שלי אין לי סבלנות ואני מאבד עניין בחיים איך אני יכול לצאת מכל הבלאגן הזה פשוט לחזור לחיים נורמליים כמו מקודם זה מעסיק אותי כל היום אני לא יכול לשכוח מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה שלא פוסקים - מה עושים? - תגובה
שרון לויט28/03/2016היי ים,
בהחלט אפשרי לחזור לחיים נורמליים כמקודם. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שהוא סוג של טיפול פסיכולוגי קצר מועד וממוקד, שייתן לך כלים להתמודד עם התקפי החרדה, עד שבסופו של דבר הבעיה תיפתר. התקפי חרדה הם בעיה שניתן להיפטר ממנה באופן מוחלט, ויפה שעה אחת קודם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי חרדה
בת אל06/04/2016היי ים מה שלומך?
התקפי חרדה הם בדרך כלל סימן של הגוף למצבים שאנו מרגישים תקועים ולחוצים ואין לנו לאן ללכת
ואז , הגוף מכניס את כל מערכות הגוף לפעולה , פעולה שמאותת שאנחנו נוכחים וקיימים
מה אם התקף חרדה הוא איתות ולא בעיה?
מזמינה אותך לחוות שיטה שכל כולה שחרור מכל מה שתוקע ולא מאפשר
שיטה שתאפשר לך להתחבר לעצמך מבלי הצורך לחוות איתותים , ולהיות פשוט נוכח
אם הינך מעוניין , אתה מוזמן ליצור עמי קשר באימייל המצורף ללימוד פרטים נוספים אודותיה
שולחת לך אור ואהבה
בת אל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)