חרדת נטישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    איילה
    03/04/2016

אני בת 34 אם חד הורית ואני מאובחנת כסובלת מחרדה ובמיוחד מחרדת נטישה.אני מרגישה ננטשת ע"י מקומות עבודה כיום בעקבות זה אני לא עובדת הדבר גורם לי לפחדים וחרדות חוסר בטחון וחוסר חשק לעשות דברים בסיסיים.אני הייתי בטיפול והפסקתי ומתכוונת עוד 3 שבועות להתחיל עוד פעם אצל פסיכולוג. עד שאתחיל את הטיפול אילו טכניקות מומלצות אני יכולה כדי להתמודד עד שאתחיל שוב טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

• איילה

איילה
    03/04/2016

דילגת עלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת עלי

איילה
    03/04/2016

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת נטישה - תגובה

שרון לויט
    04/04/2016

היי איילה,
    הדבר הכי בסיסי שאפשר לעשות (גם המטפל יגיד לך את זה, אך את יכולה להתחיל כבר לבד) הוא לנסות ככל האפשר לא להימנע, מפעילויות חיוביות ומפעילויות בכלל. גם כשאין חשק לעשות דברים, עשייתם משפרת את מצב הרוח (גם אם אינך רואה זאת לפני ביצוע הפעולה!). נסי לבצע כמה פעולות שיגרמו לך סיפוק, וצייני לעצמך איך את מרגישה לפני הביצוע, ואיך אחריו. אין ספק שיהיה הבדל, ועצם העובדה שתשימי לב לכך תעזור לך לפתח מוטיבציה לעשייה נוספת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו