חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד
    חני
    09/04/2016

היי שרון ושבת שלום.בכמה ימים האחרונים אני מרגישה תחושה של חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד כאילו אין לי חשק לעשות שום דבר.אני מאוד אודה לך עם תוכלי לתת לי עצה לכלים מעשיים שאוכל לחזור לאנרגיה ולשמחה,זה חשוב לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד

הוספת תגובה

• חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד - תגובה

שרון לויט
    13/04/2016

היי חני,
    אם זה קורה רק בימים האחרונים, סביר להניח שזה יחלוף. ייתכן שזה הורמונלי (קשור לתקופת המחזור או לתקופה שלפניה). שימי לב אם זה חוזר על עצמו מדי חודש (כלומר, תקופה של כמה ימי ירידה). אפשר לפנות לגינקולוג כדי לראות מה אפשר לעשות.
    בינתיים, אפשר לעסוק בפעילות גופנית כדי להחזיר את האנרגיות, זה עוזר מאוד. לחלופין, או בנוסף, אפשר לעסוק בתחביבים אהובים (אם אין כאלה, אפשר לפתח תחביב חדש) ולהיות בחברת אנשים קרובים, שעושים לך טוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

חני
    15/04/2016

על עזרתך חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון - תגובה

שרון לויט
    24/04/2016

חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו