מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשת ריקנות תמידית ודכאוןטל10/05/2016
אני בחורה בת 24 , נאה, חכמה ומוכשרת בתחומי. מאז ומתמיד מלווה אותי בחיים הרגשת ריקנות וחוסר יכולת להוציא את עצמי מזה. מה שממלא אותי זה בעיקר תמיכה חזקה וקשרים יציבים עם חברים ומשפחה. כשאני לבד אני כמעט ולא מסוגלת לתפקד ולהתרכז במטלות...אני נוטה להיות מעופפת ולהתנתק למציאות אחרת מאז שאני זוכרת את עצמי. לוקח לי הרבה זמן ורצון להפתח לקשר רומנטי ויחסים אינטימיים למרות שאני משרה הרבה פתיחות ומיניות בסביבתי. הייתי באיזשהי התחלה של קשר אינטימי ויחסים שנמשכו זמן קצר ונקטעו בצורה מאוד טראומטית עבורי מה שהביא לירידה משמעותית בתפקוד היומיומי. אני נמצאת בהתחלה של טיפול פסיכולוגי אבל אני מנסה להבין ממה אני סובלת ולמה גם כשאני יוצאת ומנסה להכיר אנשים חדשים הרגשת הריקנות לא עוזבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודבר נוסף
טל10/05/2016אני מטופלת באופן לא רציף מגיל 16 עם עבר של הפרעות אכילה ואשפוז בעקבות ניסיון פגיעה עצמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשת ריקנות תמידית ודכאון - תגובה
שרון לויט10/05/2016היי טל,
יש צורך באבחון מעמיק כדי לגלות ממה את סובלת, שיבוא כמובן מתוך היכרות עמוקה יותר עם המטפל/ת. אני לא רוצה לאבחן או להסיק מסקנות כלשהן דרך הפורום, מאחר שאיני מכירה אותך וככל הנראה המצב מורכב. שמחה לשמוע שהתחלת טיפול, מקווה שאת בטיפול שייתן לך כלים להתמודד ולפתור את הבעיות, ולא רק תובנות לגבי מצבך.
לגבי תחושת ריקנות, ייתכן שחסרים לך משמעות, סיפוק ואו תחושה של הגשמה עצמית. כדאי לקרוא את ספרו של ויקטור פרנקל, "האדם מחפש משמעות" (ספרון קטן ולא קשה לקריאה), שמדבר על החשיבות במציאת משמעות לפעולותינו. ממליצה מאוד למצוא תחומי עיסוק ועניין שייתנו לך תחושה של הגשמה עצמית וסיפוק.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. אקרא את הספר
טל11/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)