עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חני
    10/05/2016

היי שרון.לפני כמעט שנה חברתי נפטרה מדום לב.חצי שנה לקח לי להשתחרר.ועכשיו שהגיע יום הזכרון הכאב חזר.זה יום הזכרון לחללי צה"ל וזה גם יום זכרון פרטי בשבילי.אני וחברתי נהגנו לצאת כל ערב יום העצמאות לבלות יחד עם חברים.מאז שהיא נפטרה הקשר עם החברים נותן כל אחד הלך לדרכו ואני נשארתי לבד.אני כאובה מאוד על לכתה של חברתי וכואב לי שמחר ערב יום העצמאות אני כבר לא אוכל לצאת איתה ועם החברים יותר.אני ממש במועקה עקב הדבר הזה.אני מתלבטת עם לצאת לבד לבית קפה או להופעות? או להישאר בבית.מצד אחד לא נעים לי לצאת לבד מצד שני אני רוצה מחר לחגוג עם כל עם ישראל.אשמח עם תוכלי לתת לי עצה מה עושים ואיך מתמודדים עם זה.אני אשמח עם תוכלי כמובן שתכתבי לי לפני החג מה לעשות.אני מודה לך מקרב לב ומאחלת לך חג עצמאות שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• המשך

חני
    10/05/2016

תמיד כל ערב יום העצמאות הייתי מאושרת יוצאת שמחה.עכשיו אחרי שחברתי נפטרה ואין לי עם מי לצאת יותר אני כאובה.אשמח עם את יכולה כמובן עם תוכלי לכתוב לי לפני ערב יום העצמאות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שרון לויט
    15/05/2016

היי חני,
    אני מקווה שלא נשארת בבית בסופו של דבר. בוודאי נוכחת לדעת, שאם נשארת בבית זה לא תרם למצב הרוח ורק החמיר את הרגשות השליליים. מאידך, אני בטוחה שאם יצאת ונהנית, לא התחרטת על כך ושמחת שעשית משהו שתרם לך.
    בהחלט אפשר ללכת לבד להופעות, נהנים לא פחות...
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרון

חני
    15/05/2016

תודה על תמיכתך,אבל להפתעתי התקשר בחור שהיה בקשר עם חברה שלי שנפטרה והוא הציע לי לצאת איתו ועם עוד חברה ובסוף היה לי כיף.זה היה ממש במקרה ואני שמחה שזה קרה והיה לי יום עצמאות נהדר.שיהיה לך שבוע נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרון - תגובה

שרון לויט
    15/05/2016

יופי, שמחה לשמוע שיצאת ונהנית. אפשר ללמוד מכך, שפתרון קיים, גם אם אנחנו לא רואים אותו באותו הרגע.
    שיהיה גם לך שבוע מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו