עייפות ותשישות נפשית ורגשית קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ותשישות נפשית ורגשית קשה
    השורד
    21/05/2016

אין לי כוח לכלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למרות זה אני ממשיך במטלות הקבועות

השורד
    27/05/2016

ממשיך לצייר (לצבוע ציורים למען הדיוק) מדי יום ממשיך לתרגל פאלון-גונג וממשיך בשמירות שלוש פעמים בשבוע (בשבוע האחרון ובשבוע הבא ארבע פעמים). בניתי לעצמם שגרה די בודדה וקשיחה אבל לפחות אותה אני מנסה לשמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות בודד זה מדכא

נתלי
    28/05/2016

תנסה ללכת לאיזה קבוצת תמיכה שתתן לך כוח. לך ללמוד מדהו שאתה אוהב עם עוד אנשים. אם חסרים לך מיומנויות כיצדנלהכיר בת זוג לך לטיפול. אם תבחר להיות קורבן תמיד תשאר כזה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות זה אני ממשיך במטלות הקבועות - תגובה

שרון לויט
    30/05/2016

מצוין שאתה ממשיך במטלות ובשגרה. ככל הנראה, לולא כן היה יכול להיות גרוע יותר. מומלץ שהמסגרת של העבודה (או מסגרת אחרת) תהיה יומית. וכפי שכתבו לך כאן, כדאי (ואפשר) למצוא גם תמיכה חברתית, ולא חייבים להישאר לבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו