מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורת ובחילות חזקות מעל חודשייםעידו24/05/2016
שלום בן 29 בלי שום רקע רפואי.במשך כבר חודשיים יש לי גלים של בחילות קשות כולל הקאות בשעות הבוקר בעיקר. סחרחורת במהלך כל היום ושלשולים.כמו הן יש לי יובש בפה, רעד,קפיצות שרירים בכל הגוף , תחושה שהגוף נמצא בפחד כל הזמן מהתקף הבא, חולשה ועייפות, אינסומני ישן בערך 5 שעות ביום. התקפים האלה נמשכים בערך שבועיים וקורים כל שבוע וחצי... עשו לי כל בדיקה אפשרית והכל יוצא תקין.. בדיקות דם 3 פעמים אנדוסקופיה וקולונסקויפה , תרבית צואה, תרבית שתן, תרבית לשון, הילקובקטר אולטרסאונד בטן עליונה תחתונה,צילום חזה ובדיקות לב. הכל יצא תקין בבדיקות כמו שאמרתי כבר. האם מדובר בסימנים של
חרדה? האם יתכן שכל זה נפשי ולא גופני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת ובחילות חזקות מעל חודשיים - תגובה
שרון לויט24/05/2016היי עידו,
בהחלט יכולות להיות סיבה נפשית לסימפטומים הגופניים שאתה חווה. זאת, בייחוד לאור העובדה שאתה מציין כי אתה חי בפחד מפני ההתקף הבא. הפחד הזה מפפני ההתקפים הוא בדיוק מה שגורם להם לחזור ולהופיע, ויש צורך ללמוד כיצד לא "לפחד מהפחד" כדי להיפטר מההתקפים האלה. את זאת ניתן לעשות רק בטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). מאוד מומלץ לפנות ולברר לגבי טיפול זה, מאחר שהוא יכול לפתור לך את הבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה בדיוק רופא צריך לפנות?
עידו24/05/2016שלום,
תודה על התשובה ..לא הבנתי לאיזה רופא בדיוק צריך לפנות.
פסיכיאטר? פסיכולוגיה קלינית? או שטיפול זה לא נמצא במסגרת של קופות חולים...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה בדיוק רופא צריך לפנות? - תגובה
שרון לויט24/05/2016לא צריך לפנות לרופא. פסיכיאטר ייתן לך תרופות, אבל לא יפנה אותך לטיפול פסיכולוגי. צריך לפנות ישירות לפסיכותרפיסט המטפל בגישה קוגניטיבית התנהגותית. אם אתה רוצה לפונת דרך קופת החולים, רק צריך לוודא שהוא עובד עם קופת החולים שלך, אבל עדיין קיימת השתתפות עצמית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה, יש לך המלצה איפה ניתן
עידו24/05/2016יש לך המלצה איפה ניתן למצוא פסיכותרפיסט מומלץ באיזור המרכז?
או מאגר פסיכותרפיסטים שמטפלים בעזרת cbt
אם זה נחשב פה כפרסום אשמח להשאיר לך מייל שתשלחי לי לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה, יש לך המלצה איפה ניתן - תגובה
שרון לויט30/05/2016אני אכן לא יכולה לעשות זאת על גבי הפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)