הילד שלי סובל מחרדה חברתית לדעתך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי סובל מחרדה חברתית לדעתך?
    שיפרה
    01/06/2016

מה הדרך הנכונה לעזור לבן שלי ילד מדהים חכם שקט בן 10 שמתחבר רק עם ילד אחד? הוא לא נותן לו מספיק יחס וזה מכאיב לי כי יש לו פונטיציאל גדול...אני רואה איך הבן שלי מחפש את החבר והחבר עונה לו ב"אני ישן" כל נסיונותי בעבר להכיר לו חברים בני גילו ילדים של חברותיי לא צלחו הוא יצר קשר שלא נמשך משהו נתקע בהתקשרות אצלו. חייבת לציין שהוא לא זקוק להרבה ואוהב את השקט שלו ואת המחשב . מה עלי לעשות? להתערב או לתת לו להסתדר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילד שלי סובל מחרדה חברתית לדעתך? - תגובה

שרון לויט
    01/06/2016

היי שפרה,
    אני לא יכולה לאבחן חרדה חברתית דרך הפורום, בוודאי לא על סמך הנתונים המעטים שנתת, שגם לא מצוינת בהם חרדה כלשהי. השאלה אם להתערב או לא תלויה בבנך. כדאי שתשאלי אותו אם טוב לו כך, והאם היה רוצה לשנות את המצב או לקבל עזרה כלשהי. ייתכן שהוא לא מעוניין בחברה בשלב זה. אם ירצה התערבות בשלב מאוחר יותר, אני מאמינה שזה יבוא ממנו, או שלפחות היענותו לקבל עזרה תהיה גדולה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו