חרדה חברתית ומטיסה - כיצד מתגברים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית ומטיסה - כיצד מתגברים?
    סיון
    22/06/2016

שלום, אני נשואה + 2 בנות מקסימות, יש לי חרדות מכמה דברים חרדה חברתית חרדת טיסות לא טסתי אף פעם בעלי לוחץ עליי לטוס לחופשה, אני ממש חוששת שאני לא יסתדר במקום שאני לא מכירה ולא ייהנה מה עושים במצב כזה איך מתגברים על כל החששות האלו תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תטוסי ותראי

השורד
    24/06/2016

לא תדעי עד שלא תנסי יכול להיות שכדאי להיעזר בכדור שינה ופשוט לישון בזמן הטיסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה חברתית ומטיסה - כיצד מתגברים? - תגובה

שרון לויט
    26/06/2016

היי סיון,
    בחרדות צריך לטפל בצורה מסודרת. על חרדת טיסה קל יותר להתגבר, יש אנשים שפשוט מחליטים לטוס ולהתמודד עם העניין (וככל שטסים יותר, החרדה פוחתת, כמובן בתנאי שעושים זאת בלי "פילטרים"- כדורי הרגעה ודומה). על חרדה חברתית יכול לקחת זמן רב להתגבר ללא טיפול. מומלץ לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), כדי לקבל כלים לעשות זאת בצורה הדרגתית ושיטתית, שהיא גם היעילה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו