רוצה לחזור לאושר והשמחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור לאושר והשמחה
    חני
    26/06/2016

ערב טוב שרון.
    מכל מה שכתבתי בימים האחרונים,אני מרגישה מועקה דיכאון חוסר חשק לעשות שום דבר קשה לי לצאת מזה וזה מייאש אותי.אני מאוד אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ מעשי חוץ מטיפול אולי טיפ דרך טיפול קוגניטיבי התנהגותי איך לחזור לשמחה לאושר אני ממש מבקשת ואני מודה לך על תמיכתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לחזור לאושר והשמחה

הוספת תגובה

• רוצה לחזור לאושר והשמחה - תגובה

שרון לויט
    26/06/2016

היי חני,
    עניתי לך על שאלה זו, איני יודעת כיצד אוכל עוד לסייע דרך הפורום מלבד לחזור על תשובתי...

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרון

חני
    28/06/2016

את צודקת באמת שאלתי אותך הרבה את השאלה הזאת פשוט לא הרגשתי טוב בגלל זה שאלתי אותך את זה אבל זה בסדר אני גם מרגישה יותר טוב ומתנצלת ששאלתי אותך הרבה פעמים את אותה שאלה אני רוצה להודות לך על כל התמיכה שאת נותנת לי בפורום אני ממש מעריכה את זה את כל העזרה שנתת לי.מאחלת לך המשך שבוע נפלא,ושוב תודה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו