עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דנית
    19/07/2016

שלום.
    אני בת 22 וסובלת מדימוי עצמי נמוך ועצבות,אף פעם לא היו לי יחסים רציניים עם בן זוג ומעבירה על עצמי מחשבות שליליות.אני קמה עם תחושה של מועקה ואני רוצה לשנות את זה. בינתיים עד שיסדרו לי טיפול רציתי לשאול כיצד אני יכולה לצאת מהמערבולת הזאת? מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שרון לויט
    19/07/2016

היי דנית,
    חסרים פרטים בהודעתך על אורח חייך הנוכחי- האם את עובדת? לומדת? כיצד את מעבירה את היום? בכל אופן, אני מניחה שיש מקום לשיפור. תמיד אפשר להוסיף פעילויות מעניינות לחיים שישפרו את איכות חייך, כולל חוגים, מפגשים עם אנשים וכמובן פעילות גופנית, שמשפרת מאוד את מצב הרוח ויכולה לתרום לשיפור בדימוי העצמי. עד שתגיעי לטיפול, את כולה להתמקד בשיפור איכות חייך בפרמטרים שציינתי. כשיש סיבות טובות ומספקות לקום בבוקר, הרבה יותר קל להתעורר בתחושה טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנית
    21/07/2016

תודה על המענה יש לי עוד שאלה קצרצרה ואחרונה איך אפשר לנטרל חשיבה שלילית באותו רגע שזה קורה? מחשבה שמטרידה ואי אפשר להוציא אותה מהראש?תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

שרון לויט
    22/07/2016

היי דנית,
    זה תלוי מאוד בסוג המחשבה. לרוב, כדאי פשוט לתת למחשבה להיות בראש, לא להילחם בה מאחר שזה עשוי להגביר אותה, ומצד שני- לא "לקנות" אותה כל כך בקלות ולא לתת לה יחס מועדף רק משום שהיא מחשבה שלילית. יש מחשבות מסוימות שניתן לענות עליהן בהיגיון, כמו: "שום דבר לא הולך לי", או "אני לא שווה כלום". למחשבות כאלה יש תשובות שאפשר להכין מראש במידה שהן צצות. בדרך כלל עושים זאת בטפול קוגניטיבי, אבל אפשר להיעזר גם בספרים בנושא, כמו: "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי, או "מחשבות ורגשות" של מקיי, דייויס ופנינג.

שבת שלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההכוונה

דנית
    23/07/2016

אני יחפש בחנות ספרים מקוה שיש את הספרים האלה. תודה שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו