התיעצות דחופה בנוגע לבת שלי התקפי חרדה בנוגע ללימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות דחופה בנוגע לבת שלי התקפי חרדה בנוגע ללימודים
    שרית לאלא
    23/07/2016

שמי שרית יש לי ילדה בת עשרים ואבע שנכנסה להתקפי חרדה קשים מאד עקב לחץ במבחנים הלכנו לפסכיאטר נתן טיפול תרופתי של ציפרלקס המצב החמיר .החליפ לה לפקסאט וגם עם זה אין שינוי כל יום שינוים אחרים קיצוניים היא מתנהגת במוזרות בקולות שונים חוזרת על מילים המצב לא מסתדר היום אנחנו חודשיים מאז התחילה ההתדרדרות.היא מקבלת גם טיפול רגשי אך ללא הועיל מה אעשה .למרות שהעומס מתחיל לרדת אין שינוים אצלה כל יום סיפטומים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התיעצות דחופה בנוגע לבת שלי התקפי חרדה בנוגע ללימודים - תגובה

שרון לויט
    25/07/2016

היי שרית,
    מהודעתך לא ממש הבנתי ממה בתך סובלת בדיוק- מה האבחנה שלה, וגם לא הבנתי מהם הסימפטומים שלה מתוך התיאור שלך. מאחר שהיא כבר מטופלת, צריך לבקש קודם כל מהפסיכיאטר הערכה ואבחנה ספציפית. ייתכן שהיא לא מטופלת נכון ובהחלט אפשר לשקול חוות דעת נוספת. בנוסף לכך, לא כל "טיפול רגשי" עוזר לבעיה ספציפית, צריך לפנות לטיפול בגישה שנותנת כלים לפתרון הבעיה. אם אכן מדובר בהפרעת חרדה, הטיפול המומלץ הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). אולם, ייתכן שהאבחנה שונה לגמרי, והטיפול הספציפי שהיא צריכה תלוי בבעיה שלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו