מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות במצב רוחנ17/05/2008
אני סובל תקופה מהפרעות במצב רוח כבר כמה שנים מעליות וירידות חדות
לפני 3 חודשים נפרדה ממני חברה
מאז אני בדיכאון כמותו לא ידעתי בחיי ניסיתי להתאבד כמה פעמים לקפוץ לרכב בכביש ואף לנסות לתלות את עצמי על עץ
אני לא מצליח לחיות ואני לא מצליח למות אני מטופל אצל פסיכולוג דינאמי ואצל פסיכיאטרית שנתנה לי כדורים נגד הפרעה דו קוטבית ואחר כך בגלל תופעות לוואי ציפרקלס
ניסיתי הכל גם טיפולים הוליסטיים ברפואה משלימה והשקעתי כספים רבים בכך
אני באמת כבר לא יודע מה לעשות יש לציין שאני לא מסתיר דבר מהפסיכולוג ומשתף אותם בכל ניסיונותי אפילו בניסיון התליה האחרון שנעשה אתמול
הקושי העיקרי הוא היותי סטדנט והעובדה שהחברה לשעבר מנהלת מערכת יחסים חדשה עם בחור חדש שגם לומד איתנו ואני נאלץ לראות אותם לא פעם הפסיכולוג דווקא אומר שזה טוב שאני אגיע לאוניברסיטה ולא יעזוב כדי להתמודד עם הכאב אבל אני מרגיש שאני לא מסוגל לעמוד בזה יש לציין שזו לא הפעם הראשונה בא אני חווה כאב כזה מבחורה ונאלץ לברוח למקום אחר
אני לא מצליח לחיות אך גם לא מצליח למות אני מתוסכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות במצב רוח
ד''ר אירנה נתנאל17/05/2008שלום לך,
צר לי על הרגשתך, אך אני מאמינה שבעזרת הפסיכולוג, הפסיכיאטר וכמובן בשיתוף הפעולה שלך אתה תתגבר. פרידה מחברה לעיתים יכולה להיות קשה וההתמודדות איתה דומה לתהליך של אבל.
חזק ואמץ!!!
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנ'
ליאן21/05/2008תאמין לי, כמה שהמצב קשה אתה לא רוצה להתאבד ,הסבל לא נגמר שם.
זה שאתה לא מצליח למות זה לא במקרה וזה שאתה לא מצליח לחיות,זה ניתן לשינוי.
אתה לא הראשון שיש לו הפרעה דו-קוטבית או דיכאון, יוצאים מזה, זה שאתה לא חושב כך או רואה את זה כך זה בגלל המצב הנפשי שאתה מתאר.
אני גם חוויתי פעם סוג של פרידה כזאת כמו שאתה מתאר, שנאלצתי לראות את אותו בו אדם בזוגיות חדשה, האמת היא שזה באמת כואב מאוד ומדכא מאוד, אבל לאחר זמן מה מתגברים על זה.יש לנו הרבה כוחות שאנחנו לא מודעים אליהם אני ממליצה לך לקרוא את הספר "כוחו של התת-מודע" / ד"ר ג'וזף מרפי זה ספר מצוין, ייתן לך הרבה ידע וכלים לחיזוק נפשי.
תמשיך בטיפולים שאתה נמצא בהם ותעשה גם הרבה ספורט, זה ממש מאזן ומרגיע ומשפר מאוד את מצב הרוח אם עוסקים בזה באופן קבוע.
לא להתייאש, הרגע הכי חשוך ביממה הוא הרגע שלפני עלות השחר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)