מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל עיצה למשבר שנקלעתי אליויובל27/07/2016
שרון שלום,
אני בעיצומו של משבר גדול שעברתי בחיי, פוטרתי מעבודה אחרי 4.5 שנים שמאוד אהבתי והשקעתי את נשמתי. ואפילו לא שולמו לי פיצויי פיטורין ואני מוצאת את עצמי מתעסקת בתביעה ועורכי דין. במקביל אהבה גדולה שהיתה לי במשך 7 שנים הוא החליט להיפרד ממני בעיצומו של המשבר. מעולם לא הרגשתי רע יותר..מפריע לי שנהייתי עם רגישות גבוהה לנטישה..אני מתנהגת אחרת ליד אנשים, לא נוח לי למסור מידע על עצמי....אני או מתעלמת מאנשים או שמדברת מתוך מתח ברצף...איך קמים ממשבר כזה? איך מפחיתים את החרדת נטישה הזו שעוד מישהו ייעלם לי? איך מחזקים את הערך העצמי הירוד כרגע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל עיצה למשבר שנקלעתי אליו - תגובה
שרון לויט31/07/2016היי יובל,
לא פשוט להתמודד עם כמה אירועים קשים בבת אחת, כמו אלה שעברת. באופן טבעי, מצב הרוח יורד בצורה משמעותית ולא קל להתאושש מזה. בדרך כלל הזמן עושה את שלו, ועם הזמן לומדים לקבל את האבדן ולמצוא כיוונים חדשים, הן בעבודה ואין באהבה. סביר להניח שזה יקרה גם ל. בינתיים, אפשר להיעזר בסובבים אותך, לדבר ולשתף כמה שיותר, ולהרגיש שאת מוקפת באנשים שאוהבים אותך ותומכים בך. אל תפסיקי לעסוק בתחביבים ובדברים שמעניינים אותך ונותנים משמעות לחייך. אני בטוחה שאלו לא התחומים היחידים שנתנו או שיכולים לתת משמעות וסיפוק.
לגבי הערך העצמי, אם היתה לך הערכה עצמית גבוהה לפני המשבר ואת "יודעת מה את שווה", את יכולה כמובן להשתמש בזה ולהזכיר לעצמך את נקודות החוזק שלך. גם אנשים טובים, מוכשרים ומצליחים יכולים לאבד מקום עבודה או זוגיות, וזה לא אומר עליהם דבר.
אם את מרגישה שחולפים מספר חודשים ואת לא מתאוששת במידה מספקת, את יכולה כמובן להיעזר בטיפול פסיכולוגי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)