עצבים חזקים בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבים חזקים בגיל המעבר
    חני
    08/08/2016

היי שרון.
    מאז שהופסק לי המחזור לפני שנה אני מרגישה בתקופות לא כל הזמן עצבים חזקים הלב שלי פועם ואני לא יכולה להשתלט על המילים שאני מוציאה במיוחד כלפי המשפחה שלי.סך הכל ככה אני מרגישה מצויין ופעילה.זה קורה לי בתקופות.אני מאוד אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ קטנטן לפי הcbt איך אפשר להשתלט באותו רגע שזה קורה,כי אני יודעת שבcbt מטפלים בזה. שוב חוץ מזה הכל מצויין. אני מודה לך שרון ערב מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבים חזקים בגיל המעבר

הוספת תגובה

• עצבים חזקים בגיל המעבר - תגובה

שרון לויט
    09/08/2016

היי חני,
    הדבר הכי חשוב במניעת התפרצויות, הוא זיהוי הסימנים המקדימים וקטיעה של הסיטואציה בזמן הנכון, לפני ההתפרצות. אם תזהי את ההתרחשויות הגופניות שקורות כאשר הכעס והעצבנות מתחילים "לעלות", תוכלי באותו רגע לבקש פסק זמן מהסיטואציה, וללכת להרגיע את עצמך. אפשר לעשות זאת באמצעות טכניקות הרפיה שונות שאפשר ללמוד (יש קבצים נהדרים שאפשר למצוא ברשת). לאחר מכן, תחזרי לסיטואציה רגועה יותר ויהיה לך קל יותר לבטא את עצמך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו