חרדת בריאות ודיכאון שלא קשור לחרדה בעוצמה חזקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בריאות ודיכאון שלא קשור לחרדה בעוצמה חזקה
    ש
    17/08/2016

שלום אני סובל מחרדה חרדת בריאות וOCD מחשבות טורדניות כפיתיות לגבי בריאות וכל תחום אחר גם על אלימות ודיכאון אני חובה מחשבות טורדניות אני מטופל אצל פסיכולוג ואני לא על כדורים פסכיאטרים ואני עושה פעילויות חיוביות יוצא עם חברים עושה פעילות גופנית חושב יותר חיובי ומוצא דרכים להוריד את רמות הסטרס שלי אבל כול הזמן יש לי דיכאון חזק כזה בלתי מוסבר יכול להיות זה מטראומות מהעבר אני לא יודע למה אני חווה את התסמינים הלא נעימים האלה התחושות הפיזילוגיות הלא נעימות וגם כל דבר רפואי מכניס אותי לסטרס כרוני אשמח לדעת מה ניתן לעשות לגבי הסטרס אני לקחתי מחברת ואני רושם לי כול יום על מה אני צריך לחשוב ואיך להיות יותר רגוע ואיך להוריד את רמות הקורטיזול (STRESS (ANEXITY ) אשמח לקבל טיפים לגבי הורדת סטרס והאם כדי לקחת כדורים פסכיאטרים למרות שהמצב שלי משתפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדת בריאות ודיכאון שלא קשור לחרדה בעוצמה חזקה - תגובה

שרון לויט
    20/08/2016

שלום לך,
    קודם כל, זה מצוין שאתה עושה פעילות גופנית, נפגש עם חברים ומשתדל להיות פעיל כדי להרגיש טוב יותר.
    אני חושבת שהבעיה היא שאתה מנסה כל הזמן להוריד את רמות הלחץ, ולכן הוא מתגבר. כדי שהלחץ יירד, צריך לעבוד על קבלתו, ורצוי בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) שילמד אותך כיצד לעשות זאת. דווקא הניסיון לעבוד דרך הרפיות והרגעות לפעמים רק מגביר את הלחץ, מאחר שבסופו של דבר נוצר "לחץ מהלחץ" ולחץ מן העובדה שהוא לא יורד. לגבי התרופות, זו בחירה שלך, אבל אני אישית מאמינה בטיפול פסיכולוגי שנותן לך כלים להתמודד עם הדברים כך שהבעיה תחלוף בסופו של דבר, ולא תזדקק עוד לתרופות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו