מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה נובע דיכאון חזק ומחשבות טורדניותש26/08/2016
שלום רציתי לדעת ממה נובע דיכאון חזק למרות שאתה מצליח בחיים ואתה עובד קשה ואתה עם הרבה מוטביציה והרבה מטרות ועם חברים אבל יש בך את המקום של הכאב והאלימות
האם דיכאון החזק הוא נובע מעבר טראומטי קשה אני חוויתי הרבה טראומות ילדות ואני לא מאשים את עצמי אולי הפחד של לא להיפגע הוא גורם לי למגר ולהגדיל את האלימות הפנימית ולחזק אותה אולי ביגלל שאני מפחד אז אני שומר את האלימות להמשך החיים ואני לא משתמש בה אבל אני מרגיש שהדיכאון הוא בא והולך ואני עושה פעילויות שמחות אבל אני לא שמח ממש אני פעם בדיכאון כזה ואז שמח ואז דיכאון חזק מהי הסיבה העיקרית ואשמח לדעת איך לטפל בזה אני ממשיך בטיפול אצל פסיכולוג. ורציתי לשאול האם מומלץ
לשלב NLP דימיון מודרך חשיבה חיובית ומדיטציה צי קונג יוגה פעילויות שמרגיעות את המערכת העצבית האם זה מומלץ ואשמח לקבל עוד טיפים על שמחת חיים ויציאה מהמקום של הדיכאון והאלימות ורציתי לשאול עם אפשר להוריד מהאלימות הפנימית או שזה לא ניתן או אפשר רק לשלוט בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה נובע דיכאון חזק ומחשבות טורדניות - תגובה
שרון לויט30/08/2016שלום לך,
לדיכאון יכולות להיות סיבות רבות, פיזיולוגיות ופסיכולוגיות. מבחינה פיזיולוגית, קיימת אצל אנשים נטייה גנטית לדיכאון (אם יש דיכאון במשפחה), וכן יש אנשים שתפקודים פיזיים לקויים (כמו תת פעילות של בלוטת התריס) גורמים להם לדיכאון. מבחינה פסיכולוגית, הנטייה לחשוב בצורה שלילית קיצונית, להאשים את עצמך ולתת לעצמך תוויות כמו "כישלון" יכולה לגרום לדיכאון. בנוסף, אנשים הסובלים מדיכאון מתאפיינים בפסימיות וחשיבה שלילית על העתיד: "זה אף פעם לא יצליח לי", "אני לעולם לא אצליח לעשות שום דבר שאני רוצה". הסיבות הפסיכולוגיות לאו דווקא נגרמות מאירוע טראומתי בילדות, אם כי זה יכול לקרות.
לגבי טיפולים שאינם פסיכולוגיים ופסיכיאטריים, הם אינם מוכחים מדעית ולכן איני יכולה להמליץ עליהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)