מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי הרגלים במשהו מסוייםחני28/08/2016
היי שרון.
רציתי לשתף אותך שאני המון שנים רגילה לאיזה משהו שאני לא אפרט עליו פה,זה הרגל מהילדות שעד עכשיו לא יצאתי מההרגל הזה ואני מאוד רוצה לצאת מזה,אני רוצה לעשות משהו חדש ממה שאני רגילה כל השנים לשנות הרגלים,ישנים להרגלים חדשים. מה אפשר לעשות כדי לשנות הרגלים ישנים? ועם אני בהרגל החדש ויש לי נפילת מתח כי זה יכול לקרות לי מה ניתן לעשות? איך אפשר להסיח את הדעת? אני מאוד מודה לך שרון על עזרתך ועצתך,שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הרגלים במשהו מסויים - תגובה
שרון לויט30/08/2016היי חני,
קשה לי להתייחס מאחר שאני לא יודעת במה מדובר, ועד כמה ההרגל הוא הרסני עבורך או מהווה "בסך הכל" התנהגות לא רצויה. בכל מקרה, כדאי להעזר בטיפול הממוקד בכך, מאחר שלא קל בכלל לשנות הרגלים לבד. צריך לבנות "ארגז כלים" שיכלול פעולות חלופיות ודרכי התמודדות בכל פעם שהדחף לבצע את ההתנהגות הלא רצויה עולה. אפשר לומר שחייב להיות תחליף כלשהו, שכן אם לא, האדם נשאר עם הרגשות השליליים ללא מענה, ותוך זמן קצר חוזר לבצע את ההתנהגות הלא רצויה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)