שינוי הרגלים במשהו מסויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי הרגלים במשהו מסויים
    חני
    28/08/2016

היי שרון.
    רציתי לשתף אותך שאני המון שנים רגילה לאיזה משהו שאני לא אפרט עליו פה,זה הרגל מהילדות שעד עכשיו לא יצאתי מההרגל הזה ואני מאוד רוצה לצאת מזה,אני רוצה לעשות משהו חדש ממה שאני רגילה כל השנים לשנות הרגלים,ישנים להרגלים חדשים. מה אפשר לעשות כדי לשנות הרגלים ישנים? ועם אני בהרגל החדש ויש לי נפילת מתח כי זה יכול לקרות לי מה ניתן לעשות? איך אפשר להסיח את הדעת? אני מאוד מודה לך שרון על עזרתך ועצתך,שבוע נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי הרגלים במשהו מסויים - תגובה

שרון לויט
    30/08/2016

היי חני,
    קשה לי להתייחס מאחר שאני לא יודעת במה מדובר, ועד כמה ההרגל הוא הרסני עבורך או מהווה "בסך הכל" התנהגות לא רצויה. בכל מקרה, כדאי להעזר בטיפול הממוקד בכך, מאחר שלא קל בכלל לשנות הרגלים לבד. צריך לבנות "ארגז כלים" שיכלול פעולות חלופיות ודרכי התמודדות בכל פעם שהדחף לבצע את ההתנהגות הלא רצויה עולה. אפשר לומר שחייב להיות תחליף כלשהו, שכן אם לא, האדם נשאר עם הרגשות השליליים ללא מענה, ותוך זמן קצר חוזר לבצע את ההתנהגות הלא רצויה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו