איך לצאת מלופ שלילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לצאת מלופ שלילי
    חני
    22/09/2016

היי שרון.
    השבוע היה לי מקרה לא נעים עם ההורים שלי מין ריב קטן. עשיתי איזשהי טעות ואני מצטערת על זה למרות שאימא שלי סלחה ואמרה לי שזה עבר.אבל עדיין אני מרגישה בבאסה ולא שלמה עם עצמי.רציתי לדעת בכללי גם מה קורה שאדם נמצא בלופ שלילי בבאסה איך אפשר להחזיר את האיזון לחיים ומצב הרוח?
    אני מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לצאת מלופ שלילי

הוספת תגובה

• עוד שאלה קצרצרה

חני
    23/09/2016

כל יום שישי בערב אני לא יוצאת כי אין לי עם מי אני איבדתי את חברה שלי ז"ל לפני שנה וכל החברים שהיו התנתקנו אין לי קשר איתם. ואני לבד בבית מדוכדכת מה אני יכולה לעשות כדי למלא את עצמי בשמחה גם לבד בימי שישי בסופי שבוע? השאלה חשובה לי תודה רבה שרון ושבת נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לצאת מלופ שלילי - תגובה

שרון לויט
    25/09/2016

שלום לך,
    קודם כל, אני חושבת שזה פשוט יעבור עם הזמן. ייתכן מאוד שכבר עכשיו את חושבת על זה הרבה פחות... פשוט אל תייחסי חשיבות כה רבה למחשבות שלך.
    שנית, לגבי היציאות ביום שישי, תמיד אפשר למצוא חברים חדשים. צריך להימצא במקומות הנכונים, בהם אפשר להכיר אנשים. אפשר גם לעשות פעילויות שונות לבד- למשל ספורט. אם את נרשמת למכון כושר, את יכולה להכיר שם אנשים חדשים וגם להעלות את מצב הרוח שלך באופן משמעותי. אם את יוצאת להליכה לבד, זה יכול להיות כיף וגם להעלות את מצב הרוח. גם לסרטים או הצגות אפשר ללכת לבד. ניתן גם להירשם לחוגים, פעילויות שונות וטיולים- כך אפשר להכיר אנשים חדשים וגם ליהנות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו