מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לצאת מלופ שליליחני22/09/2016
היי שרון.
השבוע היה לי מקרה לא נעים עם ההורים שלי מין ריב קטן. עשיתי איזשהי טעות ואני מצטערת על זה למרות שאימא שלי סלחה ואמרה לי שזה עבר.אבל עדיין אני מרגישה בבאסה ולא שלמה עם עצמי.רציתי לדעת בכללי גם מה קורה שאדם נמצא בלופ שלילי בבאסה איך אפשר להחזיר את האיזון לחיים ומצב הרוח?
אני מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קצרצרה
חני23/09/2016כל יום שישי בערב אני לא יוצאת כי אין לי עם מי אני איבדתי את חברה שלי ז"ל לפני שנה וכל החברים שהיו התנתקנו אין לי קשר איתם. ואני לבד בבית מדוכדכת מה אני יכולה לעשות כדי למלא את עצמי בשמחה גם לבד בימי שישי בסופי שבוע? השאלה חשובה לי תודה רבה שרון ושבת נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לצאת מלופ שלילי - תגובה
שרון לויט25/09/2016שלום לך,
קודם כל, אני חושבת שזה פשוט יעבור עם הזמן. ייתכן מאוד שכבר עכשיו את חושבת על זה הרבה פחות... פשוט אל תייחסי חשיבות כה רבה למחשבות שלך.
שנית, לגבי היציאות ביום שישי, תמיד אפשר למצוא חברים חדשים. צריך להימצא במקומות הנכונים, בהם אפשר להכיר אנשים. אפשר גם לעשות פעילויות שונות לבד- למשל ספורט. אם את נרשמת למכון כושר, את יכולה להכיר שם אנשים חדשים וגם להעלות את מצב הרוח שלך באופן משמעותי. אם את יוצאת להליכה לבד, זה יכול להיות כיף וגם להעלות את מצב הרוח. גם לסרטים או הצגות אפשר ללכת לבד. ניתן גם להירשם לחוגים, פעילויות שונות וטיולים- כך אפשר להכיר אנשים חדשים וגם ליהנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)