מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שרוןחני28/09/2016
אני ממש מתנצלת על ריבוי השאלות אבל יש לי שאלה חשובה שאני רוצה להיפטר מזה.אני לוקחת כדורים פסיכיאטרים המון שנים.ומאז שהתחלתי לקחת אני מכורה לכדורים האלה אני מחפשת בארונות של ההורים שלי כדורים ואימא שלי החביאה אותם שלא אקח דיברתי עם פסיכיאטר והוא אמר לאימא שלי שבשום אופן לא להוסיף לי כדור אלא הוא טען שאני צריכה לעשות מדיטציה והליכות.האם הוא צודק? איזה עוד הסחת דעת את יכולה להציע לי כדי להיפטר מההתמכרות חוץ מלקחת כדור? כי הפסיכיאטר אמר לאימא שלי בשום אופן לא להוסיף כדור אלא כמו שאמרתי מדיטציה והליכות.אשמח עם תוכלי לתת לי עצה איך להסיח את הדעת.אני מודה לך מאוד ושוב סליחה על ריבוי השאלות.שתהיה לך שנה נפלאה וטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח בנוסף למדיטציה וההליכות
חני28/09/2016מה לעשות באותו רגע שאני רוצה ללכת לארון לקחת כדור? או שאני רעבה לכדור? שוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח בנוסף למדיטציה וההליכות - תגובה
שרון לויט28/09/2016כדאי שתחשבי על פעילות חלופית שתספק אותך. למשל: לצאת החוצה להליכה במקום לגשת לארון ולקחת כדור, או לכתוב את רגשותייך ומחשבותייך על דף (בנוסף להצהרה שאת רוצה לקחת כדור, ואת יודעת שזה לא טוב לך ולכן לא תעשי זאת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון - תגובה
שרון לויט28/09/2016שלום לך,
איני יודעת ממה את סובלת ואילו תרופות את לוקחת, כך שאני לא יכולה לומר אם הפסיכיאטר צדק או לא. הליכות הן תמיד דבר טוב, עבור כל אדם שמסוגל לכך פיזית. מדיטציה מתאימה לאנשים מסוימים ולאחרים לא. אני מניחה שהפסיכיאטר התכוון שזה יעזור לך להירגע, אבל זה ממש לא מדויק. לא כל מדיטציה מיועדת להרפיה, וכאמור לא לכולם זה עוזר. יש אנשים שמעדיפים להיות אקטיביים יותר, וזה עוזר להם להירגע. כדאי למצוא פעילויות מעניינות לעסוק בהן, וכל דבר שאת יודעת שמרגיע אותך שאינו תרופות. אפילו דברים פשוטים כמו מקלחת, האזנה למוסיקה, דיבור עם מישהו בטלפון וכו'. אני מאמינה שאת יכולה לחשוב על רעיונות יצירתיים שמתאימים במיוחד לך.
שנה טובה גם לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך שרון
חני29/09/2016על ההצעות והטיפים שהצעת לי זה באמת עזר לי היום.יצאתי להליכה עשיתי מקלחת במקום לחפש בארון כדורים אני אשתדל ויעשה מאמץ גדול כדי לפתוח דף חדש ולא לחפש כדורים בארון סיכמתי אתמול בערב גם עם ההורים שלי אחרי שדיברתי עם הפסיכיאטר שהציע לי לעשות מדיטציה והליכה.בהזדמנות זאת אני עוד פעם מאחלת לך שנה טובה ונפלאה ושוב תודה על העזרה אני יישם את הטיפים שנתת לי ואתגבר על הדחף לכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)