שנה טובה ונפלאה לשרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה טובה ונפלאה לשרון
    חני
    01/10/2016

אומנם אנחנו לא מכירות אבל את עוזרת לי מאוד בפורום ובהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לך שנה טובה ונפלאה שנת בריאות וחיים טובים וכן לכל חברי הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה טובה ונפלאה לשרון

הוספת תגובה

• דבר שחשוב לי לשאול בקשר לחג

חני
    01/10/2016

יש לי בעיה שבערב חג שאני צריכה לצאת עם המשפחה אני נכנסת לדכדוך כי אני מטבעי אוהבת להיות בבית.מה אני יכולה לעשות מחר בערב חג כדי שארגיש טוב בשביל שאני אסע עם המשפחה לחגוג את החג? בדרך כלל בחגים אני נכנסת לדכדוך לא יודעת למה.גם אין לי חברים להיפגש איתם מאז שחברתי נפטרה.אודה לך מאוד על המענה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר שחשוב לי לשאול בקשר לחג - תגובה

שרון לויט
    05/10/2016

קודם כל, שנה טובה ומתוקה גם לך!
    מקווה שהצלחת ליהנות בחג.
    באופן כללי, ככל שתהיי יותר פעילה בחג, כך תיהני יותר. אם היית עם המשפחה רוב הזמן, כנראה שהרגשת טוב יותר. אם את בורחת להסתגר ולבלות את החג לבד, ככל הנראה ההרגשה תהיה שלילית.
    אפשר לבלות ולטייל, אפשר לקרוא ולעשות ספורט, אפשר להתנדב בחלוקת מזון למשפחות נזקקות בחג, ויש עוד הרבה אופציות איך להעביר את הזמן. צריך רק להיות יצירתית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו