מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנה טובה ונפלאה לשרוןחני01/10/2016
אומנם אנחנו לא מכירות אבל את עוזרת לי מאוד בפורום ובהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לך שנה טובה ונפלאה שנת בריאות וחיים טובים וכן לכל חברי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר שחשוב לי לשאול בקשר לחג
חני01/10/2016יש לי בעיה שבערב חג שאני צריכה לצאת עם המשפחה אני נכנסת לדכדוך כי אני מטבעי אוהבת להיות בבית.מה אני יכולה לעשות מחר בערב חג כדי שארגיש טוב בשביל שאני אסע עם המשפחה לחגוג את החג? בדרך כלל בחגים אני נכנסת לדכדוך לא יודעת למה.גם אין לי חברים להיפגש איתם מאז שחברתי נפטרה.אודה לך מאוד על המענה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר שחשוב לי לשאול בקשר לחג - תגובה
שרון לויט05/10/2016קודם כל, שנה טובה ומתוקה גם לך!
מקווה שהצלחת ליהנות בחג.
באופן כללי, ככל שתהיי יותר פעילה בחג, כך תיהני יותר. אם היית עם המשפחה רוב הזמן, כנראה שהרגשת טוב יותר. אם את בורחת להסתגר ולבלות את החג לבד, ככל הנראה ההרגשה תהיה שלילית.
אפשר לבלות ולטייל, אפשר לקרוא ולעשות ספורט, אפשר להתנדב בחלוקת מזון למשפחות נזקקות בחג, ויש עוד הרבה אופציות איך להעביר את הזמן. צריך רק להיות יצירתית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)