מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת 34 רווקה לומדת וברוגז וכועסת על המשפחהLI04/10/2016
היא לומדת כבר 6 שנים לתואר של 4 שנים. היא כבר השקיעה את כל הכספים שהיו לה וגם את הכספים שאנו עזרנו לה, ועדיין לא נראה הסיום של התואר הזה. היא טוענת שיש לה עוד שנה. בפועל, אני מבינה שיש לה לפחות 3 שנים כיוון שכל שנה זה 2 והיא גם מתכוונת לעבוד כדי לממן את הלימודים. במשך כל התקופה הזאת, היא השמינה, היא צברה כעסים, לא סולחת ולא מבינה את הסביבה שלה. נמצאת המון לבד. היא אוגרת כוחות בעיקר בזמן תקופת מבחנים. לפי דעתי היא צריכה ריטלין אך היא לא מוכנה לשמוע ואומרת שהיא לא תיקח סמים. היא גם אמרה שהיא נמצאת המון בסיפריה, והחברות שלה מקנאות בה כי היא מסוגלת לשבת כל כך הרבה. וזה לפי טענתה הוכחה שהיא לא זקוקה לריטלין. יש לי סמנים מהעבר שהיא זקוקה לריטלין וגם כל הסחבת הזאת בתואר מוכיחה זאת. היא ברוגז עם הדודים שלה, אחים שלי, שני אחים ואחותי. היא לא משלימה כל הזמן זוכרת את הסיבות שלא תמיד מוצדקות. וגם צריך לשכוח אחרת אי אפשר להמשיך הלאה. גם היום אחרי שהיינו אצל פסיכולוגית, שאמרה לנו איך להתנהג איתה, המצב נשאר כשהיה, אולי יש קצת שיפור. בכל אופן, אני שואלת מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב וכדי שיהיה לנו ולה יותר טוב ביחסים? כל הזמן לא לוקחת אחריות ולא רוצה להודות שגם בה יש אשמה למצבים שהיא נמצאת בהם. היא כל הזמן קורבן, וכל הזמן אחרים עושים לה רע. היא לא גרה בבית והיא מרבה להתרחק מהמשפחה. היא לבד ואני מודאגת מאוד. מהמצב. היא בהתחלה לא רצתה ללכת לטיפול פסיכ' אבל כיום היא מעויינת ללכת רק לפס' שהחברות המליצו לה.אבל מתנה זאת בכך שאם זה יהיה בזמן החופשה ולא בזמן הלימודים. תודה על המלצות ועל הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי בת 34 רווקה לומדת וברוגז וכועסת על המשפחה - תגובה
שרון לויט05/10/2016שלום לך,
אני חושבת שבכך שפניתם לפסיכולוגית, שאמרה לכם כיצד להתנהג איתה, עשיתם את הדבר הכנון. ייתכן שנפגשתם עם הפסיכולוגית רק פעם אחת ולא הצלחתם ליישם את הדברים. כנראה שצריך סדרה של פגישות והדרכה יותר מעמיקה כיצד להתנהג איתה, על מנת שיהיה שינוי ביחסים ביניכם. התגובות שלכם אולי לא ישנו את חייה (היא אדם בוגר וזה תלוי בה), אבל לפחות תוכלו לשפר את היחסים ביניכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)