רוצה לחזור לחיים הרגילים והשמחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור לחיים הרגילים והשמחים
    חני
    08/10/2016

גמר חתימה טובה שרון.
    אני לא זוכרת עם כתבתי לך אבל יום לפני ראש השנה אבא שלי היה בבית חולים הוא לא הרגיש טוב ואחרי ראש השנה הוא עבר מספר בדיקות.אבא שלי כבר לא צעיר כבר וקשה לו לקבל את הגיל וגם הוא היה עצבני והיסטרי עקב הבדיקות שעשו לו עקב זה נוצר בבית ריב בין ההורים ואני נכנסתי כמה ימים לדיכאון בגלל זה לא היה לי מוטיבציה לעשות כלום.עכשיו אבא שלי מרגיש טיפה יותר טוב אבל יש מתח בין ההורים קשה לאימא שלי עם כל זה.גם יש ביניהם הבדל של הרבה שנים.אשמח מאוד עם תוכלי כמובן עם את מסכימה לייעץ לי איך אני יכולה לחזור לחיים הרגילים והשמחים שהיו לי לפני אגב כדורים אני כבר לא מחפשת עזרת לי מאוד בזה.אני מאוד אודה לך ואשמח עם תוכלי לתת לי אפילו טיפ קטן לא חס וחלילה תרופות אלא משהו מעשי כדי לחזור לחיים רגילים ושמחים ואיך לא לקחת כל כך קשה את מה שקורה בבית בין ההורים.אני ממש מודה לך ומאחלת לך ולכל חברי הפורום גמר חתימה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

חני
    09/10/2016

שרון,אימא שלי במצב ירוד בעקבות אבא שלי וזה משפיע עלי מאוד ומוריד לי את המצב רוח שוב אשמח באופן מעשי ללא כדורים מה לעשות?
    סליחה שכתבתי עוד פעם שיהיה לך גמר חתימה טובה,תודה על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    12/10/2016

היי חני,
    שמחה לשמוע שאת כבר לא מחפשת את הטיפול התרופתי כ"בריחה" ודרך הרגעה בלעדית.
    כפי שכתבתי לך בעבר, ככל שאת מפתחת לך חיים משל עצמך, כך את פחות תלויה בהורים ופחות "נשאבת" למה שקורה בבית כגורם יחיד המשפיע על מצב הרוח שלך. כשכל ההתעסקות היומיומית שלך היא סביב מה שקורה בבית, מצב הרוח שלך תלוי רק בזה, וזה לא בריא. את אדם בוגר, שמגיע לו שיהיו לו חיים משלו. אני מבינה שהקשר עם ההורים קרוב וחשוב לך, אבל בגילאים בוגרים הדברים מקבלים פרופורציות אחרות, ובית ההורים, על כל המתרחש בו, הוא כבר לא כל עולמנו. צריך לזכור שגם כשההורים רבים ונמצאים במצב רוח פחות טוב, זה לא סוף העולם. מקווה שאביך ירגיש טוב ויאריך ימים. אבל צריך ללמוד לקחת דברים בפרופורציות הנכונות, ואפשר לומר שלמעשה לא קרה שום דבר רציני או אקוטי.

גמר חתימה טובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו