מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנכלות תעסוקתית - זלזול וחוסר אמפתיה של אנשי מקצועשירלי11/10/2016
שלום,
עברתי התנכלות והתעללות על ידי מנהל ועובדת במחלקת משאבי אנוש, בחברה שעבדתי בה. הגשתי תלונה על היחס של המנהל, וה"עובדת" במחלקת משאבי אנוש טייחה את התלונה וניסתה להציג אותי כלא אמינה. נפגעתי מאוד מהפרשה, חדלתי מלעבוד ואני מסתגרת בביתי.
למרבה הזעזוע, כשאני פונה לפסיכולוגים ופסיכיאטרים (והחלפתי כבר כמה), עוד לפני שאני נכנסת לפרטים, אני שומעת מהם בחיוך ובזלזול על "פארנויות" ועל "תחושות רדיפה". אני מניחה שלא היו מעזים לזלזל כך בבחורה שמתלוננת על פגיעה מינית, אז למה כן מזלזלים בתלונה על פגיעה בעבודה?
התמיכה והאמפתיה כל כך חשובה לי, ובמקום זה מחזקים למעשה את הצד השני, ומשאירים אותי פגועה.
גם אם קדמה לפגיעה הזאת פגיעות נוספות בעבר (מההורים), ומן הסתם מי שנפגע בעבר מועד להיפגע גם בעתיד, אין זאת אומרת שאפשר לזלזל כך במה שעברתי.
מישהו קבע שטראומה, כעס, ומטען רגשי כתוצאה מפגיעה של עובדים ומנהלים הם "לא אמיתיים"? לא לגיטימיים? כך מלמדים? מאיפה זה מגיע?
תודה, חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנכלות תעסוקתית
שרון לויט12/10/2016היי שירלי,
איני יודעת אצל אילו אנשי מקצוע היית ולמה אמרו לך את מה שאמרו. אני מבינה את התחושה שלך, תחושה של חוסר אונים בעקבות העובדה שאת לא מקבלת אמפתיה. צר לי שנתקלת ביחס כזה מצד אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש, גם לדעתי זה בהחלט לא צריך להיות כך. התמיכה הרגשית חשובה עוד לפני שמגדירים את הבעיה ומציעים לך פתרון.
גמר חתימה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)