תרופת מירו 15 גרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופת מירו 15 גרם
    אגם
    16/10/2016

חג שמח
    הנני בת 27 יש לציין שכל החיים שלי היו מלאי שמחת חיים יוצאת מבלה נהנת..
    לפני חודשים המצב רוח שלי ירד וירד וירד( אחרי כמה משברים, אגב שלא שייכים לי אבל לקחתי את זה ממש קשה..
    אני לא מרגישה הנאה מכלום הכל סתמי וחסר טעם כבר אין לי שמחת חיים
    הלכתי לפסיכאטר והוא רשם שיש לי הפרעת הסתגלות ברמה מתונה בשבועיים האחרונים אני גם לא נרדמת בלילות הוא רשם לי לקחת מירו 15 גרם
    אני ממש פוחדת אקמול בקושי לקחתי בחיים שלי
    ולפי כל החיפושים אחר הכדור באינטרנט לחלק זה עשה טוב וחלק איום ונורא אני כבר 5 ימים סוחבת בלי זה..
    אני פוחדת מהתופעות לוואי ושזה לא יעשה את זה יותר חמור מה אתם ממליצים לי, אודה לתשובה חוזרת מייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופת מירו 15 גרם

הוספת תגובה

• RE: תרופת מירו

שרון לויט
    17/10/2016

היי אגם,
    בחרת ללכת לפסיכיאטר, שהוא רופא, וככזה הוא עוסק רק במתן טיפול תרופתי עבור בעייתך. אם את רוצה טיפול ללא תרופות, את יכולה כמובן לפנות לטיפול פסיכולוגי (רצוי טיפול קוגניטיבי התנהגותי- טיפול CBT, שייתן לך כלים מעשיים לשיפור מצב הרוח). עם זאת, אם את בוחרת להמשיך בטיפול פסיכיאטרי (ובהחלט אפשר במקביל), כדאי שתסמכי על הרופא שלא ייתן לך טיפול שיזיק לך. לא כדאי לקרוא באינטרנט, כי זה לא הופך אותנו לרופאים או לחכמים יותר מהרופאים, ורק יוצר לחצים מיותרים עקב מידע לא מדויק ולא אמין שקיים באתרים רבים. מדובר בתרופה נפוצה ומקובלת. תופעות הלוואי יכולות להיות קצת שונות אצל אנשים שונים, ובכל מקרה אין כאן שום דבר בלתי הפיך. אם תרגישי שתופעות הלוואי קשות להתמודדות, תמיד אפשר להפסיק את התרופה ולא ייגרם לך כל נזק.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו