מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון מחמיר שלא עוברים12/01/2017
היי לא בן אדם דיכאוני אבל לאחרונה גם שהיתי עובדת הייתי בדיכאון.
עכשיו שהתפטרתי עקב בעיה פיזית הדיכאון מחמיר . אחד לא מרגיש הגעתי למצב שאני אומרת לבעלי לאי מא שלי אבל נראה להם שאני צוחקת .את ניראת בסדר בטח אומרים אני בבית אומנם אבל הכול עליי בגידול הילדים בעלי משתף פעולה אבל שמגיע כבר הכול מוכן שיעורים אוכל . הוא לא חושב לא מפעיל את הראש והוא מבוגר מאוד ממני מתחננת שיום אחד יהיה איזה מרק חם שחוזרת מבחוץ עם הילדים. הוא מנקה שיכול כביסות .מתחננת אליו שיעזור בניקיון יסודי כי נפשית לא מסוגלת לנקות וחייה בתוך בלאגן ואני בן אדם מסודר לא מזמינה אנשים בגלל זה עד שיינקה איתי יסודי. לא יודעת לאן לפנות היתיי אצל פסיכולוג ולא עזר רק כמה מפגשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון שלא עובר
שרון לויט13/01/2017היי ים,
נשמע שהמצב מורכב. מעבר לבעיה הנפשית, גם הבית במצב לא טוב וזה יכול להשפיע מאוד על מצב הרוח. אני ממליצה בחום להתחיל ליזום סידור וניקיון של הבית, שכן הן הפעילות האינטנסיבית והן הבית המסודר והנקי יעניקו לך בוודאות הרגשה טובה יותר.
מעבר לכך, הטיפול הפסיכולוגי המומלץ הוא בגישה קוגניטיבית התנהגותית (טיפול CBT), וניתן לשלב טיפול תרופתי נגד דיכאון שניתן ע"י פסיכיאטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)