מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה למרות נטילת ציפרלקסאנונימי14/01/2017
שלום,
לפני כחודשיים התחלתי טיפול בציפרלקס לאחר כחצי שנה של התקפי חרדה יומיומיים. ההתקפי חרדה כן השתפרו אבל ישנה הרבה שלא הכל עבר ומדי ערב אני חוזרת הביתה מהעבודה במצברוח מדוכא ומצוברח ומחששות שמא יהיה רע בלילה. כל הזמן אני חושבת וחוששת שיש לי בחילה ויש לי מזה שלא ארגיש טוב למרות שאין לזה כל סיבה. אני לא יודעת איך לצאת מזה... אני פשוט מאבדת אתזה ואין לי חשק לכלום חוץ מלישון ולא להרגיש כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה למרות ציפרלקס
שרון לויט17/01/2017שלום לך,
ייתכן שהתרופה גרמה להפחתה בהתקפי החרדה, אך נשמע שלא הפחיתה את "הפחד מהפחד", שיוצר בעצם את הבעיה כולה. קודם כל, אני ממליצה מאוד על טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול ללמד אותך לא לפחד מהפחד, פשוטו כמשמעו, ולעקור את הבעיה הזו מן השורש. שנית, את יכולה לפנות לפסיכיאטר שלך שיכול לשנות את המינון או להחליף תרופה, כך שאולי גם הטיפול התרופתי יהיה יעיל יותר מאשר הוא עכשיו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCbt
אנונימי18/01/2017תודה רבה הפנו אותי כבר לcbt אני פשוט לא מאמינה כלכך בפסיכולוגים... להיות אופטימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט20/01/2017בוודאי, אין שום סיבה לא להיות אופטימי. חוסר אמונה בטיפול פסיכולוגי נובע בעיקר מחוסר היכרות עם שיטות הטיפול השונות, ואולי סטיגמה שנובעת מתוך היכרות עם משהו מאוד מצומצם שאי אפשר להכליל ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)