חרדה למרות נטילת ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה למרות נטילת ציפרלקס
    אנונימי
    14/01/2017

שלום,
    לפני כחודשיים התחלתי טיפול בציפרלקס לאחר כחצי שנה של התקפי חרדה יומיומיים. ההתקפי חרדה כן השתפרו אבל ישנה הרבה שלא הכל עבר ומדי ערב אני חוזרת הביתה מהעבודה במצברוח מדוכא ומצוברח ומחששות שמא יהיה רע בלילה. כל הזמן אני חושבת וחוששת שיש לי בחילה ויש לי מזה שלא ארגיש טוב למרות שאין לזה כל סיבה. אני לא יודעת איך לצאת מזה... אני פשוט מאבדת אתזה ואין לי חשק לכלום חוץ מלישון ולא להרגיש כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה למרות נטילת ציפרלקס

הוספת תגובה

• חרדה למרות ציפרלקס

שרון לויט
    17/01/2017

שלום לך,
    ייתכן שהתרופה גרמה להפחתה בהתקפי החרדה, אך נשמע שלא הפחיתה את "הפחד מהפחד", שיוצר בעצם את הבעיה כולה. קודם כל, אני ממליצה מאוד על טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול ללמד אותך לא לפחד מהפחד, פשוטו כמשמעו, ולעקור את הבעיה הזו מן השורש. שנית, את יכולה לפנות לפסיכיאטר שלך שיכול לשנות את המינון או להחליף תרופה, כך שאולי גם הטיפול התרופתי יהיה יעיל יותר מאשר הוא עכשיו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Cbt

אנונימי
    18/01/2017

תודה רבה הפנו אותי כבר לcbt אני פשוט לא מאמינה כלכך בפסיכולוגים... להיות אופטימי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    20/01/2017

בוודאי, אין שום סיבה לא להיות אופטימי. חוסר אמונה בטיפול פסיכולוגי נובע בעיקר מחוסר היכרות עם שיטות הטיפול השונות, ואולי סטיגמה שנובעת מתוך היכרות עם משהו מאוד מצומצם שאי אפשר להכליל ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו