כדורים שלא משפיעים כל כך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים שלא משפיעים כל כך
    סולי
    23/01/2017

היי, לפני כמה שנים התחלתי לקחת ציפרלקס, זה שינה לי את החיים המחשבות שלי היו יותר חיוביות, האנרגיות שלי השתנו לטובה, היה לי יותר חשק לעשות דברים, הביטחון עלה לי, הייתי יותר מחייכת, התאהבתי בעצמי, משהו שלא היה לי בחיים, תחושת אושר.. איזה כייף:) ואז קרה משהו שהוריד לי את כל המצב רוח ואז הכדור כבר לא השפיע, לקחתי אחר כך עוד פעם ציפרלקס ולא הרגשתי כלום, עכשיו התחלתי לקחת לוסטורל 200 מ״ל בייעוץ עם פסיכיאטרית , עבר כבר חודש וקצת אני מרגישה מעט שינוי , לא הרבה, רוצה את ההרגשה שהייתה לי פעם ראשונה שלקחתי ציפרלקס, מה לדעתך אני צריכה לעשות להמשיך עוד קצת עם התרופה או לשנות לתרופה אחרת, תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים שלא משפיעים כל כך

הוספת תגובה

• מכירה את זה

עדי
    23/01/2017

זה גם קורה לי עכשיו עם הלוסטרל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים שלא משפיעים כל כך

שרון לויט
    24/01/2017

היי סולי,
    פעמים רבות תרופות משפיעות פחות ב"סיבוב השני", וידועים גם מקרים שבהם השפעתה של תרופה ירדה עם הזמן. שינוי בטיפול התרופתי נעשה רק בתיאום עם הפסיכיאטר שלך, והוא יחליט אם כדאי להמשיך עם התרופה הזו או לא. ייתכן שלא תצליחי להשיג את האפקט שהיה בעבר שוב... בכל מקרה, קיימים פתרונות נוספים לשיפור מצב הרוח מלבד טיפול תרופתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו