מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות לחרדה האם בטוחים?שאלה23/02/2017
יש לי שאלה לרופא בבקשה יש לי חודשיים חרדה ופחדים ועצבות אולי זה פאניקה לאחר אירוע שעברתי. הרופא נתן לי ציפקלס השאלה שלי האם זה בטוח לשימוש? והאם זה עוזר? ולמה צריך לקחת את זה לפחות 3 חודשים והאם לאחר 3 חודשים שאני יפסיק לא יחזור לי הפחד וכו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
מרגוע28/02/2017עדיף להסתמך על מידע מ ר ו פ א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
שרון לויט28/02/2017שלום לך,
התרופה בטוחה לשימוש (אחרת הרופא לא היה רושם לך אותה, מן הסתם). רק לאחר כחודש תוכל לדעת אם התרופה עוזרת לך או לא, ואם לא תעזור, אפשר להחליף לתרופה אחרת.
זוהי תרופה המיועדת לנטילה בטווח הארוך, שלושה חודשים הם זמן קצר יחסית. אנשים נוטלים את התרופה במשך חודשים רבים ואפילו שנים. לרוב, התופעות חוזרות לאחר הפסקת התרופה, ולכן יש צורך לשלב טיפול פסיכולוגי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לחרדה ופסיכולוג
שאלה02/03/2017הי שרון
אמרת שרצוי לשלב גם טיפול פסיכולוג האם כל טיפול פסיכולוג עוזר לפחד וחרדה או שרק סי בי טי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט09/03/2017טיפול CBT הוא היחיד שנותן את הכלים להתמודד עם החרדה, ויכול לפתור את הבעיה מן השורש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)