תרופות לחרדה האם בטוחים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות לחרדה האם בטוחים?
    שאלה
    23/02/2017

יש לי שאלה לרופא בבקשה יש לי חודשיים חרדה ופחדים ועצבות אולי זה פאניקה לאחר אירוע שעברתי. הרופא נתן לי ציפקלס השאלה שלי האם זה בטוח לשימוש? והאם זה עוזר? ולמה צריך לקחת את זה לפחות 3 חודשים והאם לאחר 3 חודשים שאני יפסיק לא יחזור לי הפחד וכו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות לחרדה האם בטוחים?

הוספת תגובה

• המלצה

מרגוע
    28/02/2017

עדיף להסתמך על מידע מ ר ו פ א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

שרון לויט
    28/02/2017

שלום לך,
    התרופה בטוחה לשימוש (אחרת הרופא לא היה רושם לך אותה, מן הסתם). רק לאחר כחודש תוכל לדעת אם התרופה עוזרת לך או לא, ואם לא תעזור, אפשר להחליף לתרופה אחרת.
    זוהי תרופה המיועדת לנטילה בטווח הארוך, שלושה חודשים הם זמן קצר יחסית. אנשים נוטלים את התרופה במשך חודשים רבים ואפילו שנים. לרוב, התופעות חוזרות לאחר הפסקת התרופה, ולכן יש צורך לשלב טיפול פסיכולוגי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות לחרדה ופסיכולוג

שאלה
    02/03/2017

הי שרון
    אמרת שרצוי לשלב גם טיפול פסיכולוג האם כל טיפול פסיכולוג עוזר לפחד וחרדה או שרק סי בי טי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    09/03/2017

טיפול CBT הוא היחיד שנותן את הכלים להתמודד עם החרדה, ויכול לפתור את הבעיה מן השורש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו