מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי.היי....03/06/2007
היי,אני בסוף גיל העשרה .יש כל מיני קצוות שלא מתחברים בחיים שלי,ואני חושבת שע"י תאור כללי תבינו על מה אני מדברת ותוכלו לעזור לי.
אני אדם די סגור,לומדת במוסד אקסטרני פצפון שבו אין לי אנשים לשמור איתם על קשר.יש לי חבר מזה שנה וחצי והיחסים איתו בסדר,ועוד חברה ותיקה שמגיעה רק בסופי שבוע.
החבר ילדותי,אך שומר על קשר יומיומי.בעבר הקשר איתו היה זוועתי והיום השתפר ,גם בזכות שינוי התפיסה התדמיתית שלי וכו.
יש לי פסיכולוגית מזה 3 שנים.הקשר איתה התחיל בעקבות אישפוז של אימי בבי"ח לחולי נפש.גם אבא חולה נפש,לפני שנולדתי.
החברה מאוד משפיעה עלי,בדעותי אני מרגישה כי היא מקלפת ממני דברים קשים ואני מרגישה מיוחדת איתה יותר מכל אחד אחר אי פעם,אך בזמן האחרון אני כועסת עליה,היא תמיד מזכירה שהיא היתה מעדיפה לחזור לפנימיה שלה מאשר להישאר איתי,וזה מכעיס מאוד.עד כדי כך שאני מעדיפה להתרחק ממנה.מה גם שחשבנו שתעבור דירה,אז בכלל אין לי בטחון בה.הקשר איתה מאוד חשוב,רק אז התחלתי להרגיש לראשונה בחיי את עוצמתי המלאה והצלחתי להגיע למה שרציתי.
אני מרגישה שקשה לי לדבר עם הפסיכולוגית,נראה לי שהיא כועסת עלי בגלל שלא תמיד אני אחראית ואני מבינה אותה,לעיתים נדמה לי שנמאס לה ממני פשוט.סביר להניח שסתם נראה לי,בטח תשאלו למה.
בשנה הבאה היא רוצה לסיים איתי כנראה את הקשר,ולמרות שהחברה המליצה לי בחום להפסיק איתה ממזמן,בטענה שאנני לא צריכה אותה,אני מפחדת שהיא תעזוב,מאוד.גם מהחבר אני מפחדת[פרידה]למרות שנפרדנו וחזרנו המוון,ואני לא רוצה להיתקע עם שני ההורים הנכים שלי.:|
אני מרגישה כי תמיד יש משהו לא נכון או לא בסדר בדברי,הבטחון העצמי שלי נמוך,קשה לי להאמין כי אני מסוגלת לעשות שינוי/משהו,למרות שהוכחתי לעצמי את זה כבר.חוצמזה,אני די מפחדת לתקשר עם העולם ורוב הזמן בקשר רק עם החבר,שיומיומי.אני יודעת שכשהחברה תגיע ארגיש ואתנהג שונה.
אני רק מדברת על אחרים,באיזשהוא מקום נדמה לי שאני מפספסת את עצמי.
[אם אפשרי,תוכלו לכוון אותי לאתר שבו מפרטים יותר על בעיות לילדים חולי נפש?]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחורה במצוקה
ד''ר אירנה נתנאל04/06/2007שלום לך,
חשוב שתשתפי את המטפלת שלך במה שאת מרגישה. אולי היא תעזור לך למצוא מסגרת תומכת שמתאימה למצבך. את יכול גם לפנות לאירגון "ערן" שנותן תמיכה נפשית והכוונה במצבי מצוקה. ב"ערן" יש קו פתוח 24 שעות ואנשי מקצוע שיקשיבו לך.
תהי אופטימית ותרגישי טוב!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
היי....05/06/2007לאיזה מסגרת את מתכוונת?:O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורה במצוקה
ד''ר אירנה נתנאל05/06/2007התכוונתי למסגרת של קבוצות תמיכה כלשהן או מעונות יום כמו למשל במסגרת של אירגון "אנוש".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)