דיכאון, חולשה וליבידו נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון, חולשה וליבידו נמוך
    אנונימי
    13/04/2017

שלום אני כבן 26, בעבר טופלתי בעבר בטיפול הורמונלי לעיכוב התפתחות, מאז גיל 15 של תחילת הטיפול אני עובר מסכת עינויים עצמית שנעה בין תסמיני דיכאון קשים לחוסר אנרגיה מינית, ואני מרגיש שיש בין השניים סנכרון ממש חזק.
    גודלם של האשכים שלי קטנים מהנורמה מה שמצביע על "מפעל" חלש
    כבר ניסיתי כדורי דיכאון טיפולים הורמונלים והשילוב בין השניים וכל פעם איני יודע מה יותר גרוע.
    כיום בשונה מהעבר רמת הטסטוסטרון בדם שלי תקינה ללא הורמונים אך אני מרגיש חלש מינית מתמיד, לאחר אורגזמה הקצנת הקשיים רק עולה ויש חשש פסיכולוגי טבעי מקיום יחסים, אך אני נמצע במעין גלגל מחזורי שלא ניתן לצאת ממנו.
    מחלק מהמאמרים שקראתי יש שיכנו את המצב POIS Postorgasmic illness syndrome) או אלרגיה לזרע. אך אני חושב שקיים שם משהו הרבה יותר מורכב.
    חיי היום יום שלי עוברים דיכאון חולשה עייפות דיכדוך חוסר כוח להתאמן המון אכילה רגשית
    שלא לדבר על חיי המין שלי בשונה מחברי ובעבר שכיום בקושי אני מסוגל פיזית לבצע אקט אחרי לא פחות משבוע, ומיד לאחר האקט יש נפילה קשה שנמשכת ימים רבים. כשהמצב בשיא אני מרגיש חוסר בחמצן כאילו אני לא נושם מספיק מגיע למצב שאני זרוק במיטה ולא מסוגל לתפקד, לא מסוגל לעשות סקס לפני, אם הסקס מתקיים ביום כל היום שלי הופך להיות סיוט וחוסר תפקוד טוטאלי
    בן 26 בגוף של אדם מבוגר ב80 שכבר מיצה את הטוב שבחיים ממש ככה
    אני כבר מכיר את כל התסמינים וכל התהיליכים ההלו שבתוכי ואני מרגיש קשר ישיר ומובהק לשניהם יחד ואין מדובר בפן פסיכולוגי רוחני זהו מצב פיזי הורמונולי שפוגע בי
    האם יש משהו שחושבים שניתן לעשות ? מבלי לדחוף לי כדורים פסיכיאטרים, והורמונים עד לא ידע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון וליבידו נמוך

שרון לויט
    16/04/2017

שלום לך,
    אם הבעיה היא אכן רפואית, צריך לפנות לרופא. אינני יודעת איזה סוג של רופא בדיוק יכול לעזור לך, יכול להיות שמדובר ברופאים מכמה תחומים: אורולוג, פסיכיאטר, ואולי גם מטפל מיני (יש פסיכיאטרים שהם גם מטפלים מיניים, נשמע לי שכדאי לך לפנות לאחד כזה). אפשר גם לפנות לרופא המשפחה, כדי שיפנה אותך לרופאים שלדעתו רלוונטיים. רופא יכול לעזור לאו דווקא ע"י טיפול תרופתי, לפעמים יש לו המלצות ורעיונות אחרים.
    לדעתי, אפשר לשלב גם טיפול בתזונה שישפר הן את מצב הרוח והן את התפקוד המיני. אפשר לקחת תוספים כמו אומגה 3 שיכולים לעזור, וכן לפנות לאנשי מקצוע המומחים לתזונה והשפעתה על המצב הפיזי/ נפשי.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו