מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סיכרנון שעון הגוףמיכל אריאל06/05/2017
היי, אני רוצה לספר למה בני האדם חולים ומה מבדיל אותנו האחד מהשני וזה לא גורל זה אי הבנה של הטבע ותקראו כמה זה פשוט.
לכל אחד מאיתנו שעון גוף משל עצמו, כל שעה שהגוף לא מכוון לשעון שעל הקיר כך הגוף שלנו יותר עייף
תרגמו עייף = כואב = חולה, וגם עצבני.
מחלות כמו דיכאון אלצהיימר עייפות כרונית ועוד רבות לכולן גורם משותף, העייפות.
אנחנו לא נותנים לגוף שלנו לישון בזמן המתאים והגוף כואב מעייפות, אין לנו כח/חשק לעשות שום דבר והכי כואב זה הכואב.
מה שאני מספרת לכם מתחיל להתגלות בעולם ואני כבר שנתיים לא מוצאת מי שיבין/ יאמין למה שאני מספרת..
לאי סיכרנון שעון הגוף עם נשעון שעל הקיר קןראים ג'ט לג
מעתא אקרא לתופעה ש.ג.ל.מ שעון גוף לא מכוון
נחירות, השמנה, בעיות חברתיות , עישון וכל מה שמבדיל אותנו האחד מהשני זה השעון גוף שלנו ועל איזה שעה אנחנו מכוונים.
בגרמניה עושים לי מחטף על הידיעה ויש שם באיזו עיר (לא זוכרת את השם) שהתחילו להבין את נדברים בזמן שלי אף אלד לא מאמין
היה אמור להיות לנו טוב פה.. לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????????????????
השורד07/05/2017את בטוחה שאת כותבת בפורום הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)